ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Τα dos και τα don'ts της ζωής μετά την πανδημία

Όλα όσα έχουν μπει πλέον στην καθημερινοτητά μας και όσα σταματήσαμε να κάνουμε ασυναίσθητα ή συνειδητά, στο must Ιουνίου που κυκλοφορεί στις 6 Ιουνίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μέσα σε ένα χρόνο αναθεωρήσαμε καταστάσεις και αλλάξαμε συνήθειες. Πώς είναι η καθημερινότητα μετά τον COVID-19; Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον τα πράγματα δεν είναι όπως πριν.

Πόσο «κανονική» θα είναι η κανονικότητά μας πλέον; Λέμε πως τα μειωμένα κρούσματα και η διάδοση του εμβολίου συνθέτουν ένα αισιόδοξο μέλλον και μια σταδιακή επιστροφή στα φυσιολογικά αλλά όλοι ξέρουμε πως τα φυσιολογικά θα είναι διαφορετικά. Θέλοντας και μη η καθημερινότητά μας αλλάζει, συνειδητά ή ασυνείδητα. Το 2020 δεν ήταν εύκολη χρονιά, αυτό είναι δεδομένο. To 2021 ξεκίνησε σαν μια απ’ τα ίδια αλλά στην πορεία αρχίσαμε να νιώθουμε μια αισιοδοξία.

Αν μη τι άλλο η πανδημία μάς ανάγκασε να έρθουμε αντιμέτωποι με τους εαυτούς μας, τις καταστάσεις που ανεχόμασταν και τους ανθρώπους που κρατούσαμε με το ζόρι στις ζωές μας.

Όλα όσα έχουν μπει πλέον στην καθημερινοτητά μας και όσα σταματήσαμε να κάνουμε ασυναίσθητα ή συνειδητά, στο must Ιουνίου που κυκλοφορεί στις 6 Ιουνίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση