ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης του must Ιουλίου

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Βασιλικής Παπαμιχαήλ στο must Ιουλίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Ιουλίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Έρχεται στη φωτογράφιση με ένα φλοράλ, αέρινο φόρεμα, με τον αέρα να «βασανίζει» τα μαλλιά της αλλά σκάει ένα χαμόγελο μόλις μας βλέπει. Είναι από τα πρόσωπα που τα είχα ταυτισμένα με ένα συγκεκριμένο λουκ, τα μακριά καστανά μαλλιά της, που μου ήταν δύσκολο να την σκεφτώ με πιο κοντά

Δυναμική, αποφασισμένη, με ένα μεταδοτικό χαμόγελο και μια αισιοδοξία ασύγκριτη. Αυτή είναι η Βασιλική Παπαμιχαήλ. Με αφορμή τα τριακοστά γενέθλιά της, κάνει για χάρη μας τον δικό της απολογισμό της χρονιάς, της σεζόν, της ζωής της, με φόντο τα γαλάζια νερά της Λάρνακας.

«Το ‘’θέλω’’ είναι από τις πιο δυνατές λέξεις για μένα. Για να πάρω κάποιες αποφάσεις στη ζωή μου σημαίνει πως τη δεδομένη στιγμή τις ήθελα, κι αυτό είναι αρκετό για να μη μετανιώσω γι’ αυτές στο μέλλον, όπως κι αν εξελίχτηκαν. Άρα θα σου απαντήσω ‘’ποτέ’’, αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά» λέει περπατώντας στην άμμο, παράλληλα με τη θάλασσα, ξυπόλυτη, έτοιμη για την επόμενη λήψη. Φοράει αυτό το πράσινο jungle πουκαμισοφόρεμα που ανεμίζει πίσω της και το κρεμ μαγιό από μέσα και κατευθυνόμαστε προς τα βράχια. Είναι μαγευτικό το θέαμα μπροστά μου. Στέκεται δυναμικά και χαλαρά ταυτόχρονα, ο αέρας κυματίζει το φόρεμα και ρίχνει τις τούφες από τα μαλλιά της στο πρόσωπο, με φόντο τα βράχια, τον ουρανό και τη θάλασσα. Αν το καλοκαίρι είχε πρόσωπο, θα ήταν σίγουρα το δικό της.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Βασιλικής Παπαμιχαήλ στο must Ιουλίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Ιουλίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση