ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης του must Αυγούστου

Ολόκληρη η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο must Αυγούστου, που κυκλοφορεί 1/8 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

newsroom must

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρίσκεται αυτό τον καιρό σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής της. Single μητέρα δύο παιδιών, του Νικόλα και της Αριάδνης, επιχειρηματίας με το brand καλλυντικών της, 21:21, αλλά και το fashion workshop που συνεχίζει δυναμικά, παρουσιάστρια, είναι πλέον αφοσιωμένη στα τρία μεγάλα πάθη της. Στο τεύχος Αυγούστου, μάς μιλά για όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες, τις νέες της αρχές και μας καλωσορίζει σε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιό της και φωτογραφίζεται στην πισίνα του Parklane στην Λεμεσό στην πιο καλοκαιρινή εκδοχή της.

Νιώθεις ότι βγήκες πιο δυνατή;
Εννοείται πως νιώθω ότι βγήκα πιο δυνατή. Από οποιαδήποτε δυσκολία κι αν σου παρουσιαστεί στη ζωή σου θεωρώ ότι πάντα βγαίνεις πιο δυνατός.

Τα κουτσομπολιά πώς τα αντιμετωπίζεις;
Είμαι συνηθισμένη (γέλια).

Το 21:21 πώς προέκυψε; Κάποιος θα περίμενε να κάνεις κάτι σχετικό με τη μόδα, ίσως ένα fashion brand.
Αν και στο μυαλό μου πάντα είχα την αγάπη για τη μόδα, προέκυψε η δημιουργία του 21:21, η ομορφιά είναι ένα παρακλάδι της μόδας άλλωστε. Μαζί με την κολλητή μου και χρόνια συνεργάτιδά μου, Έλενα Θεοδώρου, δοκιμάζαμε διάφορα προϊόντα όταν μου έκανε το μακιγιάζ για την εκπομπή και ξεχωρίσαμε τη συγκεκριμένη ποιότητα προϊόντων. Στην πορεία είδαμε ότι είχε μεγάλη απήχηση στις τηλεθεάτριες, οι οποίες ζητούσαν τα προϊόντα και αυτό μας έκανε να πάρουμε τη μεγάλη απόφαση να τολμήσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό μας brand. Ήταν μια επιτυχημένη συνταγή.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο must Αυγούστου, που κυκλοφορεί 1/8 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση