ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Κ. Ευριπίδου: ''Έχω μάθει να χάνω, να κερδίζω, να παλεύω και να διαχειρίζομαι την αποτυχία''

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μάς καλωσορίζει στη νέα της αρχή, μιλώντας για όλα, στο must Αυγούστου που κυκλοφορεί 1/8 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Ειρήνη Χριστοφόρου

Single mother, επιχειρηματίας, παρουσιάστρια… Οι τρεις ρόλοι στη ζωή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου. Τη βρίσκω ανανεωμένη, με πολύ καλή διάθεση και θετικότητα. Είναι έτοιμη να πάρει τη ζωή στα χέρια της, μετά από τον εγκλεισμό και τον χωρισμό της. Ζει σε πολύ έντονους ρυθμούς με το δρομολόγιο Λεμεσός – Λευκωσία να είναι στην καθημερινότητά της μιας και πλέον ζει με τα παιδιά στη Λεμεσό. Είναι, όμως, ευτυχισμένη και -το κυριότερο- νιώθει ευλογημένη. 

Εκτός από επιτυχίες σίγουρα υπήρξαν και κάποιες αποτυχίες. Πώς τις διαχειρίστηκες;

Είμαι ένα άτομο το οποίο μεγάλωσε σε ένα αθλητικό περιβάλλον, όντας κι εγώ αθλήτρια έκανα πρωταθλητισμό για χρόνια και έχω μάθει να χάνω, να κερδίζω, να παλεύω και να διαχειρίζομαι την οποιαδήποτε αποτυχία την επόμενη κιόλας μέρα με δυναμισμό. Είμαι συνηθισμένη στις έντονες καταστάσεις, τις μεγάλες επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες.

Πώς είναι να είσαι single μητέρα και παράλληλα να έχεις τη δική σου επιχείρηση και να κάνεις όλα αυτά που κάνεις;

Σίγουρα δεν είναι εύκολο και ασφαλώς δεν είμαι η μόνη μητέρα που μεγαλώνει δυο παιδιά ενώ παράλληλα εργάζεται. Είμαι, όμως, ευλογημένη που έχω βοήθεια από τους γονείς μου και μπορώ να εργάζομαι χωρίς άγχος. Πάντα ήμουν δραστήριο άτομο, από τα δεκαέξι μου που έκανα την πρώτη μου δουλειά, δεν μπορώ την ηρεμία, θέλω να νιώθω πιεσμένη αν και κάποτε γκρινιάζω. Αγαπάω όλους τους ρόλους στη ζωή μου πάρα πολύ έντονα και δεν μπορώ να στερηθώ κάποιον από αυτούς.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μάς καλωσορίζει στη νέα της αρχή, μιλώντας για όλα, στο must Αυγούστου που κυκλοφορεί 1/8 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση