ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Squid Game: Κυκλοφόρησε ο δεύτερος ανατρεπτικός κύκλος της σειράς

Με 456 παίκτες και έπαθλο που φτάνει στα 4,56 εκατομμύρια δολάρια.

Μαρία Καραμάνου

Το νέο ριάλιτι του Netflix, με τίτλο «Squid Game: The Challenge», είναι διαθέσιμο και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Βασισμένο στην κορεατική σειρά «Squid Game», το σόου προσφέρει το μεγαλύτερο cast και ένα από τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα στην ιστορία των ριάλιτι τηλεόρασης. Με 456 συμμετέχοντες και έπαθλο 4,56 εκατομμύρια δολάρια, το σόου υπόσχεται έντονη ανταγωνιστικότητα και ανατροπές, δημιουργώντας μια εμπειρία που αναμένεται να ξεχωρίσει στον χώρο των ριάλιτι.

Το Σεπτέμβριο του 2021, καθώς η παγκόσμια καραντίνα λόγω του κορονοϊού ακολούθησε, το «Squid Game» κατέκτησε την προσοχή του κοινού. Το σενάριο του σκηνοθέτη Hwang Dong-hyuk, που παράγεται από το Netflix, προσέφερε έναν κόσμο γεμάτο βία και στυλ, όπου 456 άνθρωποι ανταγωνίζονταν σε έναν θανατηφόρο αγώνα για να κερδίσουν 45,6 δισεκατομμύρια γουόν, περίπου 35 εκατομμύρια δολάρια.

Το «Squid Game: The Challenge» ακολουθεί το μοντέλο των γνωστών παιχνιδιών «Wipeout» με γελοία εμπόδια, σε συνδυασμό με την κλειστοφοβική ατμόσφαιρα του «Big Brother» και τη στρατηγική ανταγωνισμού του «Survivor». Αν και συντηρεί το μαζοχιστικό ύφος του αρχικού «Squid Game», το «The Challenge» προσφέρει ακόμα περισσότερη ένταση.

Με τον κίνδυνο του θανάτου εκτός παιχνιδιού, το «Squid Game: The Challenge» διατηρεί την ένταση και προσφέρει δραματικές αποχωρήσεις, αναπάντεχες ανατροπές και πισώπλατες προδοσίες. Τα νέα παιχνίδια που παρουσιάζονται θα μπορούσαν να προσθέσουν ενδιαφέρον στην επερχόμενη δεύτερη σεζόν του δράματος. Σε δέκα επεισόδια που γυρίστηκαν σε μόλις 16 ημέρες, οι συμμετέχοντες ζουν μαζί 24/7 σε ένα περιβάλλον που αναπαριστά τον κόσμο του «Squid Game», περιλαμβάνοντας λαβύρινθους, φρουρούς και παιχνίδια εμπνευσμένα από παιδικά παιχνίδια που γίνονται πραγματικά προκλητικά.

Το «Squid Game: The Challenge» φαίνεται να επικεντρώνεται όχι μόνο στις φανταχτερές προκλήσεις που προσελκύουν τους θεατές, αλλά και στα διαπροσωπικά δράματα που εκτυλίσσονται στο παιχνίδι. Όπως και στο «Survivor», οι συμμετέχοντες πρέπει να διαχειρίζονται τις σχέσεις τους και να είναι επιδέξιοι στο κοινωνικό παιχνίδι. 

Τα διαπροσωπικά δράματα, τα δάκρυα και οι έντονες στιγμές συναισθηματικής φόρτισης δείχνουν πώς οι συμμετέχοντες, παρότι συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι, βιώνουν έντονες στιγμές πίεσης και άγχους. 

Στον διαγωνισμό, 456 πραγματικοί παίκτες ανταγωνίζονται για ένα έπαθλο ύψους 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων που θα αλλάξει τη ζωή τους. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει μια σειρά παιχνιδιών εμπνευσμένων από την πρωτότυπη σειρά, καθώς και νέες προσθήκες που προσθέτουν ακόμα περισσότερη ένταση στον ανταγωνισμό. Καθώς οι συμμετέχοντες προσπαθούν να επιβιώσουν και να κερδίσουν, οι στρατηγικές τους, οι συμμαχίες και ο χαρακτήρας τους θα δοκιμαστούν σε κάθε παιχνίδι.

Τα επεισόδια κυκλοφόρησαν στις εξής ημερομηνίες:

- 22 Νοεμβρίου: 5 επεισόδια
- 29 Νοεμβρίου: 4 επεισόδια
- 6 Δεκεμβρίου: 1 επεισόδιο

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση