ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Squid Game: Η κορεατική σειρά χαρίζει νέους συνδρομητές στο Netflix

Αναμένονται 8,5 εκατ. νέες συνδρομές στο δ' τρίμηνο του έτους

Το διάσημο πλέον Squid Game ενίσχυσε σημαντικά τη δημοφιλία της διαδικτυακής τηλεοπτικής πλατφόρμας Netflix, χαρίζοντάς του αύξηση συνδρομητών κατά 4,38 εκατομμύρια παγκοσμίως στο τρίτο τρίμηνο του έτους.

Έτσι το Netflix ανέκαμψε μετά το μάλλον κακό ξεκίνημα στη χρονιά, αφού η περυσινή κορύφωση στην αύξηση συνδρομητών λόγω των λόκνταουν διεθνώς φάνηκε στις αρχές του 2021 να οδηγεί σε κορεσμό της ζήτησης.

Οι μη αγγλόφωνες παραγωγές φαίνεται να οδηγούν σε νέα πρόοδο την αμερικανική πλατφόρμα, με το Squid Game να εξασφαλίζει πάνω από 142 εκατομμύρια νοικοκυριά-θεατές μόλις στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες του. Αρκετά πιο πίσω, αλλά με τη δική του συνεισφορά, ήταν ο πέμπτος κύκλος του ισπανικού La Casa de Papel με 69 εκατ. νοικοκυριά στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, η κορεατική σειρά, που έκανε την πρεμιέρα της στις 17 Σεπτεμβρίου, αποτιμάται πλέον ως περιουσιακό στοιχείο αξίας 900 εκατ. δολαρίων, ενώ η παραγωγή της κόστισε 21,4 εκατ. δολάρια. Είναι στην κορυφή των προτιμήσεων σε 94 χώρες.

Συνολικά στις 30 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα διέθετε 213,6 εκατ. συνδρομητές, ενώ αναλυτές της Γουόλ Στριτ είχαν προβλέψει αυξήσει κατά 3,86 εκατ. στο γ’ τρίμηνο.
Η πορεία των συνδρομών αυτή τη στιγμή οδηγεί σε εκτιμήσεις ότι κατά το τρέχον τέταρτο τρίμηνο του έτους οι συνδρομητές του Netflix θα αυξηθούν περαιτέρω κατά 8,5 εκατομμύρια, ενόψει και των εορτών, ξεπερνώντας τις αρχικές εκτιμήσεις των αναλυτών.

Πηγή: Kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση