ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Σειρά ντοκιμαντέρ για τον David Beckham ετοιμάζει το Netflix

Το Netflix ετοιμάζει νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τον αστέρα του ποδοσφαίρου, David Beckham.

Η υπηρεσία streaming, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανακοίνωσε ότι ο 47χρονος David Beckham και η οικογένειά του θα εμφανιστούν σε μια σειρά πολλών επεισοδίων για τη ζωή και την καριέρα του αθλητή.

«Ο David Beckham και η οικογένειά του θα δώσουν συνεντεύξεις και θα μοιραστούν προσωπικά εικόνες από τη ζωή τους- για να αφηγηθούν πλήρως την ιστορία του πώς έγινε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές όλων των εποχών» αναφέρεται σε ανάρτηση του Netflix.

Σε δελτίο Τύπου, το Netflix διευκρινίζει ότι η σειρά ντοκιμαντέρ θα εξερευνά τα παιδικά του χρόνια σε οικογένεια της εργατικής τάξης στο Ανατολικό Λονδίνο και την ορμή και την αποφασιστικότητα που τον έκαναν έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές όλων των εποχών.
Η σειρά περιλαμβάνει πλάνα προσωπικού αρχείου από τα τελευταία 40 χρόνια και συνεντεύξεις με τον Μπέκαμ, την οικογένειά του, τους φίλους του και πρόσωπα-κλειδιά στην πορεία του.

Ο Fisher Stevens θα σκηνοθετήσει τη σειρά και εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο John Battsek.

Λίγο μετά την γνωστοποίηση της είδησης, ο πρώην ποδοφαιριστής έκανε σχετική ανάρτηση στα social media και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση