ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Σάρωσε το ''Wonder Woman 1984'' στο box office παρά την πανδημία

Σπάει ρεκόρ το σίκουελ του ''Wonder Woman''

Ούτε ο κορωνοϊός, ούτε τα μέτρα αποστασιοποίησης φαίνεται πως μπορούν να σταματήσουν την ''Wonder Woman''. Το σίκουελ της σαρωτικής επιτυχίας ''Wonder Woman'' του 2017 φαίνεται πως θα πορεύεται προς μια παρόμοια κατάσταση αφού παρά τα δεδομένα που επικρατούν στους κινηματογράφους όλου του κόσμου κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. 

Το ''Wonder Woman 1984'' κυκλοφόρησε ανήμερα Χριστούγεννα σε 2,150 αίθουσες στην Αμερική και κατάφερε να κάνει εισπράξεις που ξεπερνούν τα $16 εκατομμύρια στο πρώτο Σαββατοκύριακο προβολών, και ακόμα $36 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 έχει συγκεντρώσει $822 εκατομμύρια. 

«Το Wonder Woman 1984 έσπασε τα ρεκόρ και ξεπέρασε τις προσδοκίες μας σε όλες τις βασικές μετρήσεις προβολής τις πρώτες 24 ώρες στην πλατφόρμα και το ενδιαφέρον που βλέπουμε υποδηλώνει ότι πιθανότατα θα συνεχιστεί πολύ μετά το Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο Andy Forssell της Warner Media Direct. Σχεδόν ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της ταινίας, ανακοινώθηκε και επίσημα πως μια τρίτη ταινία βρίσκεται στα σκαριά, με την Gal Gadot πρωταγωνίστρια και την Patty Jenkins να συνεχίζει ως σκηνοθέτρια. 

Η ταινία μάς πάει πίσω στη δεκαετία του 1980, με την επόμενη μεγάλη περιπέτεια της Diana Prince που την βρίσκει αντιμέτωπη με δύο νέους εχθρούς, τον Max Lord και την Cheetah. 

Δείτε ξανά το τρέιλερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση