ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Πτώση τηλεθέασης για την εκπομπή της Ellen DeGeneres

Από την κορυφή στον πάτο

Από την κορυφή στον πάτο έφτασε η Ellen DeGenres και η εκπομπή της «Ellen DeGeneres Show». Η άλλοτε αγαπημένη του κοινού παρουσιάστρια χάνει την δημοτικότητά της μετά της κατηγορίες από πρώην εργαζόμενους που θέλουν το περιβάλλον πίσω από τις κάμερες να είναι αρκετά τοξικό και πολλές φορές ρατσιστικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα την «New York Post» μέσα σε μόλις ένα χρόνο το ποσοστό τηλεθέασης της εκπομπής η οποία βρίσκεται στον αέρα εδώ και 17 χρόνια με μεγάλη επιτυχία έπεσε κατά 29%. Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε ιδιαίτερα την κουλτούρα του «cancel» να ακυρώνει ουσιαστικά καριέρες πολλών content creators. Έτσι, από το ΥouΤube η κουλτούρα αυτή μεταφέρθηκε και στην τηλεόραση αποδεικνύοντας ότι οι θεατές ενδιαφέρονται περισσότερο για το τι συμβαίνει στα παρασκήνια από το τι παρακολουθεί.

Από πέρσι το καλοκαίρι λοιπόν η εκπομπή έχασε περίπου ποσοστό 29% και μέσα σε μόλις μία εβδομάδα είχε πτώση 9%.

Τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι πολύ καλά ενώ η παρουσιάστρια σκεφτόταν να σταματήσει την εκπομπή σύμφωνα με πηγή της Daily Mail η οποία ανέφερε ότι «Πιστεύει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και ο μόνος τρόπος για να ανακτήσει την προσωπική της μάρκα από αυτό είναι να κλείσει το σόου»

Παρόλα αυτά όπως όλα δείχνουν η εκπομπή συνεχίζει κανονικά.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση