ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Προβλέψεις για τα Όσκαρ 2024

Η τελετή των Όσκαρ 2024 πλησιάζει και οι ειδικοί κάνουν τις προβλέψεις τους για τα φαβορί της βραδιάς.

Μαρία Καραμάνου

Καθώς πλησιάζουμε στην απονομή των Όσκαρ του 2024, οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις για τους μεγάλους νικητές της βραδιάς είναι σε εξέλιξη. Οι ειδικοί κινηματογράφου και οι δημοσιογράφοι αναλύουν προσεκτικά όλα τα δεδομένα και προσπαθούν να προβλέψουν με επιτυχία ποιοι και για ποιο λόγο θα κερδίσουν τα βραβεία. Πόσες υποψηφιότητες θα κατακτήσει τελικά το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου; Ποιες εκπλήξεις περιμένουμε και ποιοι ίσως αισθανθούν αδικημένοι από την απονομή;

Η αίσθηση που διαδίδεται στα μέσα ενημέρωσης είναι σαφής: Η ταινία «Oppenheimer» του Nolan για τον δημιουργό της ατομικής βόμβας αναμένεται να είναι η κυρίαρχη και να συγκεντρώσει πολλές υποψηφιότητες και βραβεία στην τελετή των Όσκαρ του 2024. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι μπορεί να κερδίσει έως και 8 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, και Α' και Β' Ανδρικού Ρόλου, αλλά και άλλα όπως Κινηματογράφησης, Μοντάζ, Ήχου και Καλύτερου Πρωτότυπου soundrack.

Όσον αφορά στον Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, η ανταγωνιστική μάχη φαίνεται να είναι μεταξύ της Emma Stone και της Lily Gladstone, με ελαφρώς πλεονέκτημα για την τελευταία. Όσον αφορά το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, πιθανότατα θα κερδίσει μόνο δύο από τα 11 βραβεία για τα οποία είναι υποψήφιο, κυρίως στις κατηγορίες Κοστούμια και Μακιγιάζ.

Το Vanity Fair προβλέπει ότι το «Oppenheimer» του Christopher Nolan θα είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς στα Όσκαρ του 2024. Αναφέρει πως αναμένονται «μεγάλες νίκες» για την ταινία, με πολλά βραβεία να καταλήγουν σε αυτήν. Ειδικότερα, προβλέπει την κατάκτηση του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας για το «Oppenheimer», ενώ αναμένεται επίσης να κερδίσει την σκηνοθεσία για τον Christopher Nolan και τον Α' Ανδρικό Ρόλο για τον Cillian Murphy. Επιπλέον, προβλέπει ότι άλλα βραβεία θα καταλήξουν στο «Oppenheimer», όπως το Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Robert Downey Jr. Καλύτερης Κινηματογράφησης, Μοντάζ, Καλύτερου Ήχου και το Best Original Score. Συνολικά, προβλέπεται μια μεγάλη βραδιά για το «Oppenheimer» στα Όσκαρ του 2024, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Η αναλυτική πρόβλεψη του Vanity Fair δείχνει ότι το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου ίσως να είναι ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς, με τις προβλέψεις να μην του δίνουν κανένα βραβείο, ούτε καν στην κατηγορία του Α' γυναικείου ρόλου, όπου προβλέπεται να επικρατήσει η Lily Gladstone αντί για την Emma Stone. Τα προβλήματα για το «Poor Things» επιβεβαιώνονται και από τις προβλέψεις του Hollywood Reporter και του Forbes.

Ωστόσο, οι New York Times είναι πιο αισιόδοξοι, προβλέποντας ότι μπορεί να κερδίσει το βραβείο Όσκαρ για το μακιγιάζ και τα κοστούμια, ενώ το «Oppenheimer» παραμένει στην κορυφή με 8 βραβεία σύμφωνα με τις προβλέψεις τους, ενώ η Lily αναμένεται να κερδίσει τον Α' γυναικείο ρόλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση