ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized top και cycling παντελονάκι
 

Πότε θα... στερέψει το Netflix από νέες παραγωγές;

Τι είπε ο υπεύθυνος προγράμματος του Netflix

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το Netflix αποδείχτηκε άξιος σύμμαχος της καραντίνας αφού με την επιβολή των μέτρων περιορισμού φαίνεται να έβαλε μπρος μια στρατηγική κατά την οποία κυκλοφορούσε συνεχώς νέες ταινίες και νέες σειρές, με τις περισσότερες απ' αυτές να είναι δικής του παραγωγής. Από τη σειρά ''Outer Banks'' μέχρι ταινίες όπως το ''Extraction'', η πλατφόρμα streaming ήταν από την αρχή αποφασισμένο να κάνει την καραντίνα πιο υποφερτή. 

Με τις περισσότερες παραγωγές όμως να έχουν σταματήσει λόγω κορωνοϊού, το νέο περιεχόμενο του Netflix δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα. 

Σε συνέντευξή του στο CNN, ο υπεύθυνος προγράμματος του Netflix, Ted Sarandos, διαβεβαίωσε πως παρόλο που οι παραγωγές ανά τον κόσμο έχουν μπει στον πάγο, τα περισσότερα προγράμματα της πλατφόρμας για το 2020 έχουν ήδη γυριστεί. 

''Ανεβάζουμε τις σειρές μας με όλα τα επεισόδια από την αρχή, γι' αυτό έχουμε μεγάλο προβάδισμα. Δεν βλέπουμε κάποιο πρόβλημα στις κυλοφορίες μας για τους επόμενους μήνες'' ήταν η δήλωση του. 

Ακόμα και μ' αυτό υπόψη, τι θα συμβεί στα τέλη του 2020 ή τις αρχές του 2021; ''Ναι'' η παραγωγή αυτών των πρότζεκτ επηρεάστηκε, τα συνεργεία και τα καστ συνεχίζουν τη δημιουργική διαδικασία ψηφιακά, έτσι ώστε να μην μείνουν πολύ πίσω, και όταν έρθει η στιγμή θα επιστρέψουν κανονικά στη δουλειά, προετοιμασμένοι, σχεδόν σαν να μην συνέβη τίποτα. 

Έτσι, μπορούμε να αντιληφθούμε πως το Netflix δεν θα στερέψει σύντομα. Παρ' όλα αυτά όμως, οι σειρές που πήραν πράσινο φως για επόμενο κύκλο, ή ταινίες που θα αποκτήσουν σίκουελ, ίσως καθυστερήσουν λίγο. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
netflix  |  σειρές  |  ταινίες  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση