ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Πότε θα έρθει το Disney+ στην Κύπρο;

Πότε θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τις παραγωγές της Walt Disney;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το Disney+ είναι το γνωστό streaming service που, ουσιαστικά, είναι το όνειρο κάθε geek. Περιλαμβάνει όλες τις ταινίες των στούντιο των Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Pixar, Marvel, Lucasfilm, National Geographic, επιλεγμένες ταινίες των 20th Century Studios, Hollywood Pictures, Searchlight Pictures και Touchstone Pictures καθώς και σειρές και ταινίες του Freeform, του Fox και του ABC, και εκτός από παραγωγές που έχουν κυκλοφορήσει ήδη ετοιμάζει μια μεγάλη λίστα από νέες παραγωγές αποκλειστικά και μόνο για τους συνδρομητές. Με λίγα λόγια, αν αγαπάς τις ταινίες animation, κινουμένων σχεδίων και φαντασίας, είναι η απόλυτη πλατφόρμα streaming για σένα.

Δεν είναι όμως ακόμα διαθέσιμη στην Κύπρο. Μετά το λανσάρισμά του τον Νοέμβριο του 2019, είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Αυστρία, Καναδά, Ιρλανδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία κ.ά. Στα επόμενα πλάνα είναι το λανσάρισμα στη Γαλλία και στην Ινδία, όπου ήταν προγραμματισμένο για τέλη Μαρτίου αλλλά αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού. Μέσα στο καλοκαίρι θα επεκταθεί στις Βόρειες Χώρες, το Βέλγιο και την Πορτογαλία και ήδη υπάρχουν σχέδια για τον υπόλοιπο κόσμο. 

Πότε λοιπόν θα μπορείς να έχεις και εσύ όλα όσα αναφέραμε πιο πάνω;

Η Ανατολική Ευρώπη, όπου ανήκει η Κύπρος, θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Disney+ το πρώτο μισό του 2021, μαζί με την Λατινική Αμερική. Ωστόσο, οι διάφοροι νόμοι και τα πνευματικά δικαιώματα σε πολλές χώρες ίσως αποκλείσουν ή καθυστερήσουν συγκεκριμένα προγράμματα, όπως γίνεται και με το Netflix. Στη Γαλλία, για παράδειγμα, η χώρα απαγορεύει την προσθήκη κινηματογραφικών ταινιών σε πλατφόρμες streaming πριν περάσουν τρία χρόνια από την πρεμιέρα τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
disney  |  marvel  |  pixar  |  star wars  |  national geographic  |  streaming  |  κύπρος  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση