ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Hot pink blazer, στενό jean και πέδιλα
 

O Christian Bale ''εισβάλλει'' στη Marvel

Πού θα τον δούμε;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

O Thor επιστρέφει με μία ακόμα ταινία και μαζί του θα φέρει τον Christian Bale στο ρόλο του... κακού της υπόθεσης. Εδώ και καιρό φημολογείται πως ο Bale βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενταχθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε. 

H επιβεβαίωση ήρθε από την Tessa Thompson, που υποδύεται την Valkyrie στις ταινίες ''Thor'', σε δηλώσεις της στο κόκκινο χαλί: 

''Ο Christian Bale θα είναι ο κακός μας, και θα είναι φανταστικός. Διάβασα το σενάριο, δεν μπορώ να πω πολλά. Πολλά ενθουσιασμένα μηνύματα ανάμεσα σε μένα και τη Natalie Portman, θα περάσουμε πολύ ωραία'' 

Ο Bale εντάσσεται στο καστ που περιλαμβάνει, εκτός της Thompson, τον Chris Hemsworth και τη Natalie Portman, σε σκηνοθεσία και σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ Taika Waititi. 

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την επόμενη ταινία του Thor (που έχει σαν υπότιτλο ''Love and Thunder'', αλλά ο Waititi αποκάλυψε πως θα είναι πιο δυνατή από τις προηγούμενες. Προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 5η Νοεμβρίου 2021, με τα γυρίσματα να ξεκινούν το φετινό καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
christian bale  |  marvel  |  thor  |  chris hemsworth  |  ταινία  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση