ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Πότε θα δούμε την Kristen Stewart ως Diana;

Οι τελευταίες πληροφορίες

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι σίγουρα μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες, αν μη τι άλλο γιατί η Kristen Stewart ενθουσίασε στις πρώτες φωτογραφίες ως Diana. Παρόλο που η παραγωγή συνεχίζεται κανονικά, δεν είχε γίνει ξεκάθαρο το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία ''Spencer''. Απ' ό,τι φαίνεται άρχισαν οι λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές. Όπως ανακοινώθηκε, η ταινία θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ Ταινιών της Βενετίας, ενώ η επίσημη πρεμιέρα της στους κινηματογράφους αναμένεται να γίνει το 2022, στα 25 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας. 

Η ταινία θα εστιάζει στην Diana στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν αποφάσισε να χωρίσει από τον Κάρολο μετά τις φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις. Η πριγκίπισσα βρισκόταν για διακοπές Χριστουγέννων με την βασιλική οικογένεια στο Sandringham όταν αποφάσισε να αφήσει τον γάμο της. 

Αυτή θα είναι η δεύτερη μεταφορά της Diana μέσα σε λίγα χρόνια αφού το 2020 έκανε πρεμιέρα η 4η σεζόν του ''The Crown'' με την Emma Corrin στο ρόλο της πριγκίπισσας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση