ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Ο πρώην σύζυγος της Angelina Jolie μπαίνει στο ''The Crown''

Η ανακοίνωση στο Instagram της σειράς

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια ανυπομονησία για διάφορους λόγους, για την πέμπτη σεζόν του ''The Crown''. Η Elizabeth Debicki θα αναλάβει τον ρόλο της Diana μιας και το καστ αλλάζει κάθε δύο σεζόν, θα έχουμε και νέα βασίλισσα στο πρόσωπο της Imelda Staunton και τώρα, ένας ακόμα ηθοποιός ''εισβάλλει'' στο καστ. Μάλιστα δεν πρόκειται για έναν οποιοδήποτε ηθοποιό αλλά για τον Βρετανό, πρώην σύζυγο της Angelina Jolie, Jonny Lee Miller, που πρόκειται να υποδυθεί τον νέο πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, John Major - που διαδέχτηκε την Margaret Thatcher. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Για τα πρακτικά, να πούμε πως η Jolie και ο Miller πρωτογνωρίστηκαν στην ταινία ''Hackers'' το 1995 και παντρεύτηκαν το 1996. Ο γάμος τους τότε είχε κάνει πρωτοσέλιδα όταν έγινε γνωστό πως, η 20χρονη τότε, Jolie χρησιμοποίησε το αίμα της για να γράψει το όνομα του Miller στο πίσω μέρος ενός λευκού T-Shirt, που δανίστηκε από αυτόν για τον γάμο. Ο γάμος τους, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ αφού χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 1997 αφού η απόσταση και το βαρυφορτωμένο πρόγραμμά τους δεν τους άφηνε άλλη επιλογή. Το επίσημο διαζύγιο ήρθε στις αρχές του 1999. 


Φωτογραφία με την Jolie και τον Miller από την ταινία ''Hackers''.

Πρόσφατα η Jolie απαθανατίστηκε εντελώς μόνη, να μπαίνει στην πολυκατοικία του Miller στο Dumbo του Brooklyn όπου, σύμφωνα με το Page Six, έμεινε για τρεις ώρες. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
the crown  |  netflix  |  jonny lee miller  |  royals  |  σειρές  |  angelina jolie  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση