ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Πασίγνωστο τρενάκι της Disneyland έγινε (ξανά) ταινία

Δείτε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου remake του «Haunted Mansion» που θα κυκλοφορήσει τέλη Ιουλίου

Πάρις Δημητριάδης

Ένα από τα γνωστότερα τρενάκια της Disneyland που βρίσκεται στο ομώνυμο θεματικό πάρκο και μπαίνει μέσα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη, όχι και τόσο πετυχημένη κινηματογραφική απόπειρα με τότε πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι, η νέα ταινία αναμένεται να βγει πρεμιέρα στις 28 Ιουλίου. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το πραγματικό τρενάκι λειτούργησε για πρώτη φορά στο πάρκο της Καλιφόρνια το μακρινό 1969 και ήταν μια επινόηση του ίδιου του Walt Disney. Η διαδρομή που θα άρχιζε τότε ως μια απόκοσμη βόλτα, εντός του πάρκου, σε ένα τρομακτικό, υποτίθεται, αρχοντικό στη Λουιζιάνα, σύντομα θα αποκτούσε μυθικές διαστάσεις και θα γινόταν ένα από τα γνωστότερα τρενάκια της Disneyland.

Εμπνευσμένη λοιπόν από το τρενάκι στο θεματικό πάρκο, η ταινία διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας και του γιού της, οι οποίοι προσλαμβάνουν μια αταίριαστη ομάδα υποτιθέμενων ειδικών σε ζητήματα περί πνευμάτων, για να τους βοηθήσουν να ξεφορτωθούν τους υπερφυσικούς καταληψίες του σπιτιού τους.

Η νέα ταινία της Disney με τις Jamie Lee Curtis και Winona Ryder θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Ιουλίου.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση