ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Vest και ασορτι maxi φούστα, sneakers και mini τσάντα ώμου
 

Όταν οι Spice Girls τραγούδησαν στους Ολυμπιακούς

Το #throwback της ημέρας

Οι Spice Girls δεν χρειάζονται συστάσεις. Ένα από τα πιο επιτυχημένα girl bands της pop κουλτούρας, διέπρεψε στα τέλη των '90s μέχρι που η Geri αποχώρησε και οι υπόλοιπες, σαν τετράδα, κυκλοφόρησαν ένα album που πήγε άπατο. Διαλύθηκαν λίγο αργότερα αλλά μέχρι και σήμερα έχουν εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που ακολουθούν και στηρίζουν το κάθε σόλο βήμα των πέντε γυναικών. 

Το 2007 επέστρεψαν σαν πεντάδα για ένα greatest hits, η διαχρονική τους αξία επιβεβαιώθηκε. Ήταν φυσικό επόμενο πως, όταν η Μεγάλη Βρετανία κλήθηκε να στήσει το διάλειμμα των Ολυμπιακών με acts με τα οποία έχει ταυτιστεί η χώρα, οι Spice Girls θα ήταν μέρος του. Εμφανίστηκαν στη σκηνή μέσα σε πέντε ταξί, το κάθε ένα φωτισμένο ανάλογα με την περσόνα της κάθε γυναίκας (γιατί ήταν άλλωστε οι Posh, Baby, Sporty, Scary και Ginger, ας μην το ξεχνάμε), τραγουδώντας το ''Wannabe'', ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν πάνω στην οροφή των ταξί όσο αυτά γύριζαν το γήπεδο, για να ξεσηκώσουν τον κόσμο με το ''Spice Up Your Life''. 

To κοινό τους αποθέωσε και μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά κατάφεραν να μας θυμίσουν ποιες είναι και γιατί έχουν τόση επιτυχία ακόμα και 12 χρόνια μετά τη διάλυση τους. 

Δείτε το βίντεο.

Pop icons. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση