ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Όταν η Kim Kardashian ''έριξε'' το Instagram

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μέχρι το τεύχος του χειμώνα του περιοδικού ''PAPER'', η Kim Kardashian ήταν απλά μια πολύ πλούσια influencer με μεγάλα οπίσθια, που κάθε τόσο γινόταν viral για τις σέξι selfies στο Instagram και λόγω του ριάλιτι ''Keeping Up with the Kardashians''. Μετά αποφάσισε να κάνει το μεγάλο μπαμ, και το έκανε με ένα εξώφυλλο στο εν λόγω περιοδικό που έπαιξε παντού, παντού, παντού σε κάθε portal με θεματολογία τη μόδα, το gossip, το life and style κ.ο.κ, 

Στη φωτογραφία η Kimmy πόζαρε (πολύ) χαρούμενη, με ένα μαύρο strapless μακρύ φόρεμα καλυμμένο με sequins, μαύρα γάντια και πολλά μαγαριτάρια στο λαιμό. Στα χέρια κρατούσε μια σαμπάνια, και στα υπερβολικά έντονα οπίσθια της ισορροπούσε ένα ποτήρι σαμπάνιας. Αυτά στο ένα από τα δύο εξώφυλλα. Το δεύτερο, ήταν πολύ πιο... ιδιαίτερο. Εκεί το φόρεμα είχε βγει, και το κρατούσε με τα χέρια ενώ η... πίσω πλευρά της ήταν ακάλυπτη. 


Η φωτογραφία που... ''έριξε'' το Internet. 

Η έμπνευση πίσω από τη φωτογράφιση προήλθε από τη φωτογραφία του Jean-Paul Goude από τα 1970s όπου το μοντέλο Carolina Beaumont,πόζαρε στην ίδια πόζα με το ποτήρι, εντελώς γυμνή. Από την άλλη, το περιοδικό κάθε τόσο κυκλοφορεί με μότο ''Break the Internet'', όπου παρουσιάζει ένα θέμα ή ένα πρόσωπο που προκαλεί συζητήσεις. Έτσι προέκυψε το εξώφυλλο της Kim Kardashian για το τεύχος Χειμώνα 2014, και έχει σίγουρα μείνει στη μνήμη μας. 


To βασικό εξώφυλλο του ''PAPER''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση