ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Όσα ξέρουμε για την 5η σεζόν του ''La Casa de Papel''

Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η σειρά - φαινόμενο του Netflix ''La Casa de Papel'' πρόκειται να ρίξει αυλαία με την πέμπτη σεζόν και γι' αυτό η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινα. Τι ξέρουμε όμως για την πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν; 

Στο καστ εντάσσονται δύο νέοι χαρακτήρες. Ο ένας είναι ο Miguel Angel Silvestre που ίσως γνωρίζεις ως Lito από το Sense8, και ο άλλος ο Patrick Criado, γνωστός στην Ισπανία για διάφορες συμμετοχές του σε τοπικές σειρές. Πληροφορίες για τους χαρακτήρες είναι άκομα άγνωστες, αν και ο δημιουργός της σειράς, Alex Pina, σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly άφησε να εννοηθεί πως και οι δύο άντρες θα είναι ανταγωνιστές και όχι μέλος της κεντρικής ομάδες ληστών. 

Αν θυμάστε, στο τέλος του 4ου κύκλου, η αστυνομικός βρήκε τον Καθηγητή και η σεζόν έκλεισε με αυτόν να στέκεται μη μπορώντας να κάνει οτιδήποτε, υπό την απειλή όπλου. Όσονα φορά στην αστυνομικό, την Alicia Sierra, υπάρχουν διάφορες φήμες και θεωρίες. Κάποιες από αυτές υποστηρίζουν ότι η εγκυμοσύνη είναι ψεύτικη ενώ άλλες θεωρούν ότι πρόκειται για την πρώην σύζυγο του Βerlin η οποία επίσης εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον 4ο κύκλο. Στο εσωτερικό της τράπεζας, η συμμορία προσπαθεί να ολοκληρώσει το τελευταίο στάδιο του σχεδίου, λιώνοντας όλο το χρυσό σε μικρές μπίλιες πριν ξεκινήσουν την έξοδο τους. 

Πού θα καταλήξει όμως αυτό; Θα καταφέρουν να αποδράσουν κι αν το κάνουν θα μπορέσουν να έχουν μια φυσιολογική ζωή τώρα που οι ταυτότητες τους είναι γνωστές;

Το πιο σημαντικό ερώτημα όμως είναι το πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια. 

Ο κορωνοϊός φυσικά επηρέασε και αυτή τη σειρά. Παρόλο που τα γυρίσματα φαίνεται να ολοκληρώνονται σιγά - σιγά, η διαδικασία του post production καθυστέρησε όταν όλες οι σειρές μπήκαν στον πάγο, άρα κατά συνέπεια, η πρεμιέρα θα καθυστερήσει και αυτή. Αν ακούσουμε τα διάφορα δημοσιεύματα, ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος του ''La Casa de Papel'' ίσως ανέβει στο Netflix το επόμενο καλοκαίρι, αναλόγως του πώς θα εξελιχτεί η πανδημία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση