ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Oprah Winfrey: Μεταφέρει στην οθόνη το «The 1619 Project»

Οι New York Times ξεκίνησαν το διαδραστικό «The 1619 Project» το 2019 για να επανεξετάσουν την κληρονομιά της δουλείας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Σύμφωνα με το Variety, η μεγιστάνας των μέσων μαζικής ενημέρωσης θα συνεργαστεί με τη Lionsgate και θα μεταφέρει το «The 1619 Project» των New York Times σε μια σειρά ταινιών μεγάλου μήκους και τηλεοπτική εκπομπή.

Οι New York Times ξεκίνησαν το διαδραστικό «The 1619 Project» το 2019 για να επανεξετάσουν την κληρονομιά της δουλείας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με τη βοήθεια μαύρων συγγραφέων, δοκιμιογράφων, ποιητών, και μελετητών.

Η Nicole Hannah Jones, η οποία δημιούργησε το «The 1619 Project» και κέρδισε το βραβείο Pulitzer 2020 για τον σχολιασμό, θα συμμετάσχει επίσης στις επερχόμενες προσαρμογές της Winfrey ως επικεφαλής δημιουργικού και παραγωγός.

«Αναλάβαμε πολύ σοβαρά το καθήκον μας να βρούμε συνεργάτες για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο που θα σέβονται και θα τιμούν το έργο και την αποστολή του «The 1619 Project », που κατάλαβαν το όραμά μας και τη βαθιά ηθική υποχρέωση να κάνουμε το σωστό για αυτές τις ιστορίες» δήλωσε η Hannah Jones στο Variety.

«Από την πρώτη στιγμή που διάβασα το «The 1619 Project» και βυθίστηκα στο μετασχηματιστικό έργο της Nicole Hannah Jones, συγκινήθηκα, ισχυροποιήθηκα και ενδυναμώθηκα από την εντυπωσιακή ιστορική της ανάλυση» ανέφερε η Oprah Winfrey.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση