ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Οι Χριστουγεννιάτικες ταινίες που έρχονται στο Netflix και είναι must see

Οι παλιές Χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι αγαπημένες, αλλά οι νέες έχουν κι αυτές τη χάρη τους.

Μπορεί να έχουμε δεκάδες επιλογές σε ταινίες που θα μας βάλουν σε γιορτινό mood και αξίζουν μια προβολή, όμως, το Netflix που ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενο του, έχει φροντίσει ώστε να προβάλει νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα μας κρατήσουν την καλύτερη χριστουγεννιάτικη παρέα.

Δείτε στη συνέχεια τις νέες κυκλοφορίες του Netflix για τα Χριστούγεννα:

Χριστούγεννα μαζι σου

Καθώς αναζητά έμπνευση για ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι μια pop star εκπληρώνει την επιθυμία μιας νεαρής fan να τη γνωρίσει και στην πορεία βρίσκει την αληθινή αγάπη.

Κυκλοφορεί 17 Νοεμβρίου

Χριστούγεννα στη φάρμα με τα γκι

Ένας χήρος πατέρας κληρονομεί μια φάρμα τα Χριστούγεννα και τα βρίσκει σκούρα με την προσαρμογή του στη ζωή στο χωριό. Μα τα παιδιά του θέλουν να μείνουν εκεί για πάντα

Κυκλοφορεί 23 Νοεμβρίου

Χριστούγεννα όλο χάρη

Αφού πιάσει τη σύντροφο του να τον απατά, ο Καρλίνιους γνωρίζει την Γκάρσα και από ντροπή την παρουσιάζει ως κοπέλα του στην παραδοσιακή του οικογένεια τα Χριστούγεννα.

Κυκλοφορεί 30 Νοεμβρίου

Η Ντέιζι και το θαύμα των Χριστουγέννων

Μια γιορτινή έκπληξη περιμένει τη διακοσμήτρια Γουίτνι όταν ο νέος της πελάτης αποδυκνείεται πρώην της, η κόρη του οποίου εύχεται να αποκτήσει μια μητέρα τα Χριστούγεννα.

Κυκλοφορεί 1 Δεκεμβρίου 

Η ώρα των Χριστουγέννων

Έρωτας, ακίνητα και οικογενειακοί δεσμοί συγκρούονται όταν μια μεσίτρια ερωτεύεται έναν μεγάλο πελάτη που σκοπεύει να αγοράσει το πανδοχείο του πατέρα της.

Κυκλοφορεί 1 Δεκεμβρίου

Μεγαλόκαρδα Χριστούγεννα

Η Τζέιμι πολεμάει τη μελαγχολία των Χριστουγέννων κάνοντας τον μυστικό Άη-Βασίλη στη μικρή της πόλη, αλλά ένας γοητευτικός ρεπόρτερ είναι αποφασισμένος να την ξεσκεπάσει

Κυκλοφορεί 1 Δεκεμβρίου

Happiest Season

Έτοιμη να κάνει πρόταση γάμου στη γιορτινή συγκέντρωση, η Άμπι αντιμετωπίζει πρόβλημα όταν η σύντροφός της αποκαλύπτει ότι η οικογένειά της δεν έχει ιδέα ότι είναι gay.

Κυκλοφορεί 1 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικος Άγγελος

Μια εργασιομανής γιατρός θέλει να αποδείξει στον πρώην της ότι έχει χριστουγεννιάτιο πνεύμα. Ποιος θα τη βοηθήσει με τη λίστα για τις γιορτές; Ένας baritsa-άγγελος!

Κυκλοφορεί 1 Δεκεμβρίου

Το ημερολόγιο της Νόελ

Αδειάζοντας το πατρικό του τα Χριστούγεννα, ένας συγγραφέας γνωρίζει μια γυναίκα που ψάχνει τη μητέρα της. Θα ανοίξει ένα ημερολόγιο το παρελθόν και τις καρδιές τους;

Κυκλοφορεί 24 Δεκεμβρίου 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση