ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: bodycon φόρεμα, denim σακάκι και πέδιλα
 

Οι Κύπριες που έχουν τα πιο όμορφα insta feeds και αυτός είναι ο λόγος

Δείτε πώς τα κορίτσια της μόδας συνθέτουν ένα όμορφο profile με δικό τους φωτογραφικό υλικό

Ριάνα Στυλιανού

Στο Instagram και γενικότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν διάφορες κατηγορίες λογαριασμών. Πολλοί το έχουν απλά για να ανεβάζουν φωτογραφίες από αγαπημένες στιγμές της καθημερινότητας τους, με φίλους, οικογένεια και τα κατοικίδιά τους, ενώ κάποια άλλοι το αξιοποιούν πιο καλλιτεχνικά, ποντάροντας περισσότερο στο σύνολο απ' ό,τι στο κάθε post ξεχωριστά.

Εκείνοι λοιπόν που δίνουν σημασία στο «Bigger Picture» δίνουν έμφαση στη καλή ποιότητα μίας φωτογραφίας, δηλαδή να είναι προσεγμένη και ξεκάθαρη είτε παρουσιάζει ένα τοπίο, μια σύνθεση, μια φωτογραφία με πρόσωπα ή ένα μήνυμα.

Ένα ''aesthetically pleasing'' feed, δηλαδή ένα προφίλ που είναι ευχάριστο αισθητικά στο μάτι, συμπεριλαμβάνει λίγο από όλα. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις πιο κάτω Κύπριες που κατάφεραν να δημιουργήσουν τέτοιου είδους λογαριασμούς, ανεβάζουν αναρτήσεις με close up αντικείμενα, στιγμιότυπα από κάποιο δείπνο, λεπτομέρειες από τα σύνολά τους, αλλά και διάφορες άλλες ενδιαφέρουσες γωνίες της πόλης και τοπίων γενικότερα.

Αν ασχολείστε λοιπόν, λίγο περισσότερο από το κανονικό με το Instagram και θέλετε να παρουσιάζετε στους followers σας - όσοι κι αν είναι αυτοί - ένα άρτιο σύνολο με συνοχή και ωραίες φωτογραφίες, τότε κάντε scroll down και εμπνευστείτε από τα προφίλ των Κυπρίων που ξεχωρίσαμε.

 @anamoux

Πολλά χρώματα και textures.

@kaiageorgia

Ψυχρά χρώματα πρωταγωνιστούν στο feed.

@_gioannidou

 Βλέπουμε διάφορες αποχρώσεις του μπεζ και γκρι να κυριαρχούν.

@georgia.nicolaou

Οι μαυρόασπρες αναρτήσεις προκαλούν το ενδιαφέρον

@marylzavou

 Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στη μόδα, με close up φωτογραφίες.

@ioanna.kodjapashi

 Το feed που αποπνέει έναν effortless αέρα.

@katerhnapap

Νeutral και ψυχρές αποχρώσεις σε συνδιασμό με Β&W photography.ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση