ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

O ''Ross'' μας δίνει επιτέλους update για το reunion των ''Friends''

Ποια είναι τα τελευταία νέα;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δεν χρειάζεται να πούμε ξανά το timeline αυτού του reunion. Συνοπτικά, η Jennifer Aniston έκανε Instagram και η πρώτη της φωτογραφία ήταν μαζί με το υπόλοιπο καστ των ''Friends'', μετά σε συνεντεύξεις της είπε πως κάτι ετοιμάζουν, αυτό που ετοιμάζουν τελικά ήταν ένα ειδικό επεισόδιο με συνεντεύξεις κτλ που θα κυκλοφορούσε τον περασμένο Μάιο με το λανσάρισμα της πλατφόρμας streaming HBO Max. Ο κορωνοϊός προφανώς έβαλε τα γυρίσματα στον πάγο και τελικά το μόνο update που είχαμε είναι πως ελπίζουν να γυρίσουν κάτι τον Αύγουστο γιατί κανένας δεν θα ήθελε το πολυπόθητο reunion να γίνει μέσω βίντεο κλήσης. 

O David Schwimmer, ο τηλεοπτικός Ross, επιβεβαίωσε λοιπόν πως ''ναι'' τα γυρίσματα θα γίνουν τον Αύγουστο με το μόνο που εκκρεμεί είναι να σιγουρευτούν πως θα είναι ασφαλές να προχωρήσουν έτσι ώστε να κυκλοφορήσει το επεισόδιο τον Σεπτέμβριο. Με αρκετές παραγωγές, ανά τον κόσμο, να ξεκινούν δειλά - δειλά γυρίσματα, θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο πως τα νέα σχέδια τους θα συνεχίσουν ως έχουν. 

Οι δηλώσεις του Schwimmer ήρθαν κατά τη ψηφιακή συνέντευξή του στην εκπομπή του Jimmy Fallon, όπου επίσης επιβεβαίωσε πως το νέο επεισόδιο δεν θα έχει σενάριο και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από το καστ και από βασικούς συντελεστές της iconic σειράς μαζί με κάποια κομμάτια έκπληξη. Δηλαδή, ουσιαστικά, δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι θα δούμε. 

Στο απόσπασμα, ο ηθοποιός παίρνει επίσης θέση για το αν ο Ross και η Rachel ήταν τελικά σε... διάλειμμα, δίνοντας τη δική του άποψη σε ένα από τα πιο... διαχρονικά ερωτήματα της τηλεόρασης! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση