ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Ο Pen Hadow, εξερευνητής του Βορείου Πόλου και περιβαλλοντολόγος, στο Digital Agenda Cyprus Summit

Το Digital Agenda Cyprus Summit γίνεται πραγματικότητα χάρις στην υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου και της CYTA.

newsroom must

Η οργανωτική επιτροπή του 4ου Digital Agenda 21 Summit με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ακόμη ένα σημαντικό ομιλητή στο διήμερο συνέδριο ψηφιακής εποχής που θα διοργανωθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

O Pen Hadow είναι συγγραφέας του best seller “Solo”, ενώ έχει κινηματογραφήσει ντοκιμαντέρ για το National Geographic, παρουσίασε σειρές του BBC και είναι συμπαραγωγός σε πολλές σειρές και ντοκιμαντέρ γύρω από την εξερεύνηση, την περιπέτεια και την προστασία της Γης.

O Pen είναι ηγετική φυσιογνωμία στην εξερεύνηση του Αρκτικού Ωκεανού, αφιερωμένος στην προστασία της άγριας φύσης, του οικοσυστήματος και των διεθνών υδάτων στον Βόρειο Πόλο. Το 2003 έγινε ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε σε πάγο από τον Καναδά μέχρι τον Βόρειο Πόλο χωρίς εφοδιασμό.

Ο Pen Hadow θα μιλήσει στο Digital Agenda Cyprus Summit για τις δυναμικές της κλιματικής αλλαγής, τις αλλαγές που φέρνει αυτή και τις προοπτικές της ηλιακής ενέργειας. Μετά την παρουσίασή του θα συνομιλήσει με τον καθηγητή φυσικής και πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, κ. Κωνσταντίνο Χριστοφίδη.

Το 4ο Digital Agenda Cyprus Summit θα αναδείξει και θα συζητήσει τα ζητήματα της παγκόσμιας ατζέντας με ευρωπαϊκή και περιφερειακή οπτική στην μετά – covid19 – εποχή:

Η ψηφιοποίηση των κρατών, οι αλλαγές στις συνήθειες των καταναλωτών, το μέλλον της εργασίας, οι δραματικές αλλαγές στα μίντια, και πως θα εξελιχθεί η πανδημία και μαζί της η ιατρική επιστήμη. Η στροφή προς την ηλιακή ενέργεια και οι προοπτικές των χωρών της Μέσης Ανατολής, η εξέλιξη των πόλεων και που το πάει η Λευκωσία, η φιλόδοξη προσπάθεια του ανθρώπινου γένους να μετοικίσει στο διάστημα. Η νέα εποχή της διπλωματίας με τις εικονικές πρεσβείες (virtual embassies) η επιρροή των drones και τα όρια της τεχνολογίας τους, αλλά και αν οι γυναίκες είναι καλύτερες στη διαχείριση κρίσεων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί τέλος στην ευρωπαϊκή «πράσινη συμφωνία» (green deal) τις προεκτάσεις τις για την Ευρώπη αλλά και πως επηρεάζει την Κύπρο και την Μέση Ανατολή.

Στόχος του Digital Agenda Cyprus είναι η καθιέρωσή του ως περιφερειακής σύναξης σημαντικών προσωπικοτήτων, που μαζί με τους νέους συζητούν και αναπτύσσουν το μέλλον της ανθρωπότητας σε περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλος εξίσου σημαντικός στόχος είναι η ανάδειξη της Λευκωσίας ως πανεπιστημιακό κέντρο γνώσης και συζήτησης της ψηφιακής ατζέντας.

Το Digital Agenda Cyprus Summit γίνεται πραγματικότητα χάρις στην υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου και της CYTA.

 
 Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στο www.digitalagendacy.com/  

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση