ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: pink suit, λευκά sneakers και oversized ασημένια τσάντα
 

Ο νέος ρόλος του Jason Momoa είναι ο πιο... παράξενος!

Δεν περιμέναμε αυτή την είδηση

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

O Jason Momoa έχει ταυτιστεί με διάφορους ρόλους. Τον είδαμε και τον αγαπήσαμε ως Khal Drogo στο ''Game of Thrones'', τώρα ως Aquaman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, πριν απ' αυτά ίσως και ως ''Conan the Barbarian''. Ο επόμενος του ρόλος δεν μοιάζει με αυτούς. Για την ακρίβεια δεν μοιάζει με κανέναν άλλο που είχε υποδυθεί στο παρελθόν.

Ανάμεσα στα επόμενα επαγγελματικά βήματα του Momoa, λοιπόν, είναι να δάνισει τη φωνή του στον... Frosty τον Χιονάνθρωπο, στην live action μεταφορά της γνωστής Χριστουγεννιάτικης ταινίας. Παρόλο που τίποτα άλλο δεν έχει γίνει γνωστό για την ταινία αυτή, ξέρουμε πως θα είναι μια παραγωγή της Warner Bros και της Stampede Ventures, με τον σεναριογράφο του ''Elf'', David Berenbaum να αναλαμβάνει το σενάριο. Σύμφωνα με το Deadline, θα είναι ένας συνδυασμός CGI και live action, που σημαίνει πως το αποτέλεσμα θα είναι ηθοποιοί ανάμεσα σε δημιουργήματα του υπολογιστή. 

''Aπό το ρόλο του τρομερού ηγέτη στη χώρα του πάγου και της φωτιάς, στην επιτυχία του στους ωκεανούς ως Aquaman, νιώθαμε πως είναι σωστό ο Jason τώρα να ασχοληθεί με τον πάγο'' είπε ο Berg της Stampede.  

''Ξέρουμε πως ο Jason είναι πραγματικά άνθρωπος γεμάτος αγάπη, πάθος και αίσθηση της οικογένειας. Όλα τα στοιχεία που περιγράφουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και του Frosty'' συμπλήρωσε ο Silverman της ίδιας εταιρείας. 

Η είδηση, εξακολουθεί να είναι ό,τι πιο παράξενο διαβάσαμε σήμερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
jason momoa  |  aquaman  |  ταινίες  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X