ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim boilersuit και λευκά sneakers
 

O Martin Scorsese θα σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ για τον David Johansen

Το Showtime Documentary Films ανακοίνωσε ότι ο Scorsese θα σκηνοθετήσει μαζί με τον David Tedeschi

Ο Martin Scorsese θα σκηνοθετήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον μουσικό David Johansen, γνωστό ως αρχηγό της θρυλικής πανκ μπάντας «New York Dolls».

Το Showtime Documentary Films ανακοίνωσε ότι ο Scorsese  θα σκηνοθετήσει μαζί με τον David Tedeschi, με τον οποίο συνεργάστηκε επίσης στο ντοκιμαντέρ «Bob Dylan No Direction Home» και στο «Shine A Light» με επίκεντρο τους Rolling Stones.

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stones, η νέα ταινία θα καλύπτει τα παιδικά χρόνια του Johansen στο Στάτεν Άιλαντ, τη μετακόμισή του στο Ιστ Βίλατζ της Νέας Υόρκης την περίοδο της εφηβείας στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και την εποχή των «New York Dolls», καθώς και το έργο του τη δεκαετία του 1980 υπό το alte- ego Buster Poindeter και τα χρόνια με το συγκρότημα «The Harry Smiths».

Θα χρησιμοποιηθούν επίσης ζωντανά πλάνα του Scorsese που γυρίστηκαν νωρίτερα φέτος, κατά τη διάρκεια συναυλίας του τραγουδιστή στο Café Carlyle στη Νέα Υόρκη.

«Γνωρίζω τον David Johansen εδώ και δεκαετίες και η μουσική του υπήρξε πολύτιμος λίθος από τότε που άκουσα τους Dolls όταν γύριζα το Mean Streets» είπε ο Scorsese . «Τότε και τώρα, η μουσική του David συλλαμβάνει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό της Νέας Υόρκης. Συχνά τον βλέπω στις εμφανίσεις του και με τα χρόνια έμαθα το βάθος των μουσικών του εμπνεύσεων» υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση