ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

O Leonardo DiCaprio σε ένα ρόλο που θα συζητηθεί

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Αν το σκεφτείς, ο Leonardo DiCaprio δεν έχει εμφανιστεί σε κάποια ταινία, με την τελευταία του να είναι το ''The Revenant'' που του χάρισε και το πρώτο του Όσκαρ. Απ' ό,τι φαίνεται αυτό θα αλλάξει σύντομα αφού έχει στο πρόγραμμα τρεις καινούργιες ταινίες. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός του Hollywood πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Martin Scorsese ''Killers of the Moon Flower'' αλλά και στην ''Black Hand'', που θα κυκλοφορήσει το 2018. Εκτός αυτών όμως, έχει υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει σε ακόμα μία, που μάλλον θα είναι και η πιο ιδιαίτερη, αφού θα υποδυθεί τον Leonardo Da Vinci. 

H ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο του Walter Isaacson και θα κυκλοφορήσει από την Paramount, η οποία κέρδισε στον ''πόλεμο'' με τη Universal, με επταψήφιο αριθμό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ηθοποιός θα είναι και ο παραγωγός της ταινίας, πλάι στην Jennifer Davidsson. 

Ο ρόλος αυτός έχει ιδιαίτερη σημασία για τον DiCaprio αφού, οπως έγινε γνωστό, η μητέρα του τον ονόμασε έτσι αφού τον ένιωσε να κλωτσά για πρώτη φορά ενώ θαύμαζε έναν πίνακα του Da Vinci σε μουσείο της Ιταλίας. 

Περιμένουμε με ανυπομονησία περισσότερες πληροφορίες. 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X