ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ο Instagram λογαριασμός που στηρίζει το body positivity και είναι must follow

Αν δεν ξέρεις ποια είναι η Maria Castellanos και η Denise Mercedes, έφτασε η στιγμή να μάθεις!

Δέσποινα Άσπρου

H αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες που γίνονται ως προς το body positivity ολοένα και αυξάνονται. Επώνυμες και μη γυναίκες, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την δύναμη των social media και να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα ως προς την σημασία του να αγαπάμε τον εαυτό μας και το σώμα μας -όπως ακριβώς είναι. Ανάμεσά τους και οι Maria Castellanos και Denise Mercedes.

Οι δύο αυτές γυναίκες, οι οποίες όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην συνέχεια, αν και έχουν έναν εντελώς διαφορετικό σωματότυπο φοράνε τα ίδια ρούχα και ποζάρουν στο φακό χωρίς κανένα κόμπλεξ.

Μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους και το hashtag #stylenotsize δημιουργούν πολλά εντυπωσιακά outfits και αποδεικνύουν πως το στυλ και η καλή αισθητική δεν περιορίζεται σε sizes και στερεότυπα. Αν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε, μια ματιά στο instagram τους θα σας αλλάξει κάθε δεδομένο!

Για την ιστορία να πούμε πως οι δύο bloggers μέχρι σήμερα έχουν ποζάρει μαζί για αρκετά brands και καταστήματα, με χαρακτηριστικό παραδείγμα το ASOS.

 Photos: Instagram @denisemmercedes

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση