ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Ο Dr. Hugh Montgomery (UCL) στο Digital Agenda Cyprus Summit

Ο Dr. Hugh Montgomery είναι καθηγητής εντατικολογίας στην Ιατρική Σχολή του University College London

newsroom must

Η οργανωτική επιτροπή του 4ου Digital Agenda Cyprus Summit με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ακόμη ένα σημαντικό ομιλητή στο διήμερο συνέδριο ψηφιακής εποχής που θα διοργανωθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Ο Dr. Hugh Montgomery είναι καθηγητής εντατικολογίας στην Ιατρική Σχολή του University College London, όπου διευθύνει το Κέντρο Ανθρώπινης Υγείας και Απόδοσης. Είναι επίσης συγγραφέας και παρουσιαστής πέραν από διακεκριμένος επιστήμονας και ιατρός.

Βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της περίθαλψης των αρρώστων από τον ιό COVID-19 και παράλληλα συμβουλεύει φαρμακευτικές εταιρείες στην ανάπτυξη εμβολίων και φαρμάκων για τον ιό. Ο Dr. Montgomery προεδρεύει -μεταξύ άλλων- του «Lancet Countdown on climate change», το οποίο απαρτίζουν 27 κράτη και 35 διεθνή ινστιτούτα.

Το 4ο Digital Agenda Cyprus Summit θα αναδείξει και θα συζητήσει τα ζητήματα της παγκόσμιας ατζέντας με ευρωπαϊκή οπτική στη μετά-COVID-19 εποχή:

Η ψηφιοποίηση των κρατών, οι αλλαγές των καταναλωτών, το μέλλον της εργασίας, οι δραματικές αλλαγές στα μίντια, πώς θα ελεγχθεί η πανδημία και μαζί της η ιατρική επιστήμη. Η στροφή προς την ηλιακή ενέργεια και οι προοπτικές των χωρών της Μέσης Ανατολής, η εξέλιξη των πόλεων και πού το πάει η Λευκωσία, η φιλόδοξη προσπάθεια του ανθρώπινου γένους να μετοικήσει στο διάστημα. Η νέα εποχή της διπλωματίας με τις εικονικές πρεσβείες (virtual embassies), η επιρροή των drones και τα όρια της τεχνολογίας τους, αλλά και αν οι γυναίκες είναι καλύτερες στη διαχείριση κρίσεων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί, τέλος, στην ευρωπαϊκή «πράσινη συμφωνία» (green deal), τις προεκτάσεις της για την Ευρώπη αλλά και πώς επηρεάζει την Κύπρο και τη Μέση Ανατολή.

Στόχος του Digital Agenda Cyprus Summit είναι η καθιέρωσή του ως περιφερειακής σύναξης σημαντικών προσωπικοτήτων, που μαζί με τους νέους συζητούν και αναπτύσσουν το μέλλον της ανθρωπότητας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλος και εξίσου σημαντικός στόχος είναι η ανάδειξη της Λευκωσίας σε πανεπιστημιακό κέντρο γνώσης και συζήτησης της ψηφιακής ατζέντας.

Το Digital Agenda Cyprus Summit γίνεται πραγματικότητα χάρις στην υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου και της CYTA.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτήριων στο www.digitalagendacy.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση