ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης του 2020 συνεχίζει να σπάει ρεκόρ

Η αντίδραση του Bad Bunny στην ανακοίνωση

Ο Πορτορικανός ράπερ Bad Bunny έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει, τώρα στο τέλος του 2020. 

Πρώτα αναγνωρίοτηκε από το Spotify ως ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης της πλατφόρμας με τον απίστευτο αριθμό των 8.3. δισεκατομμυρίων streams. Μόνο το δεύτερο του album, ''YHLQMDLG'', με 3.3 δισεκατομμύρια streams ξεπέρασε ακόμα και τον δίσκο ''After Hours'' του The Weeknd, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της νέας γενιάς. 

Τώρα, όπως επιβεβαίωσε το Billboard, όχι μόνο έπιασε την κορυφή του Billboard 200 με το album ''El Ultimo Tour del Mundo'', αλλά αυτομάτως ο δίσκος έγινε ο πρώτος Ισπανόφωνος δίσκος που καταφέρνει κάτι τέτοιο, στα 64 χρόνια λειτουργίας του συγκεκριμένου chart. Πριν απ' αυτό όμως, ο κάτοχος του ρεκόρ ήταν... ο ίδιος με τον δίσκο ''YHLQMDLG'' που είχε φτάσει μέχρι και την δεύτερη θέση του ίδιου chart. 

To 2019 o ράπερ όχι μόνο κυκλοφόρησε τρία ξεχωριστά projects, αλλά είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με μια σειρά από καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής όπως ο J Balvin, η Dua Lipa και η Jennifer Lopez. Κέρδισε επίσης δύο American Music Awards και ένα Latin Grammy και είναι υποψήφιος για δύο βραβεία Grammys, των οποίων η απονομή θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου''. 

Αξίζει να πούμε πως ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού αφενώς με το ιδιαίτερο, ελεύθερο στυλ του, αλλά και τον τρόπο που αυτοσαρκάζεται και ''παίζει'' με τις αναρτήσεις του στο Instagram.

O co-head of music του Spotify, Jeremy Erlich, ανακοίνωσε στον Bad Bunny το επίτευγμά του μέσω τηλεφωνικής κλήσης, την οποία μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο πιο κάτω. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
bad bunny  |  spotify  |  μουσική  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση