ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Κι όμως, τα ''Mean Girls'' επιστρέφουν στον κινηματογράφο

H ταινία του 2004 λειτουργούσε σαν μια έξυπνη μεταφορά της πραγματικής σχολικής ζωής, και γι' αυτό αγαπήθηκε τόσο πολύ

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το ''Mean Girls'' το ξέρουμε όλοι; Ελπίζω πως ναι. Η teenage κωμωδία της Tina Fey κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2004 και εξελίχτηκε σε pop φαινόμενο, ξεκίνησε την καριέρα της Rachel McAdams και της Amanda Seyfried, έδωσε άπειρες ατάκες στον κόσμο και μέχρι σήμερα θεωρείται μία από τις πιο αγαπητές και επιτυχημένες ταινίες του είδους της, σε σημείο που μεταφέρθηκε στο Broadway σε μορφή μιούζικαλ, με την Fey στο σενάριο. 

Αν, λοιπόν, ήσουν απ' αυτούς που ήθελαν να δουν μια ακόμα ταινία (αγνοώ εντελώς το άθλιο ''Mean Girls 2'' του 2011, που δεν σχετιζόταν σε καμία περίπτωση με το πρώτο σε ποιότητα και είχε άλλους ηθοποιούς και συντελεστές) rejoice! H Fey αναλαμβάνει δράση για να μεταφέρει τη μιούζικαλ εκδοχή πίσω στον κινηματογράφο. 

''Είμαι ενθουσιασμένη που θα επαναφέρω το 'Mean Girls' στη μεγάλη οθόνη. Ήταν απίστευτα ευχάριστο να βλέπω την τεράστια αποδοχή της ταινίας και του μιούζικαλ από τον κόσμο. Έχω περάσει συνολικά 16 χρόνια με αυτούς τους χαρακτήρες, είναι το Marvel Universe μου, και τους αγαπώ πολύ'' είπε η Ελληνοαμερικανή ηθοποιός και σεναριογράφος. Η Fey, μαζί με τον μακροχρόνιο συνεργάτη της, τον παραγωγό Lorne Michaels θα είναι πίσω από τη νέα ταινία. 

H πρωτότυπη ταινία - στην οποία πρωταγωνιστούσαν η Lindsay Lohan, η McAdams, η Seyfried και η Lacey Chabert - ακολουθούσε την Cady Heron κατά την προσαρμογή της σε ένα δημόσιο λύκειο, αφότου έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής της στην Αφρική. Λειτουργούσε σαν μια έξυπνη μεταφορά της πραγματικής σχολικής ζωής, και γι' αυτό αγαπήθηκε τόσο πολύ. 

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία γύρω της. Ξέρουμε μόνο πως θα περιλαμβάνει έστω αποσπάσματα από τα τραγούδια του μιούζικαλ - που δημιούργησαν ο συνθέτης Jeff Richmond και η στιχουργός Nell Benjamin. 

Όπως και να έχει... excited!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση