ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

To ηχηρό βίντεο της Greenpeace με πρωταγωνιστή τον... Boris Johnson

O... Boris Johnson παρασύρεται από μια θάλασσα πλαστικών

Ένα βίντεο με τίτλο ''Wasteminster: A Downing Street Disaster'' κυκλοφόρησε στη Μεγάλη Βρετανία και είναι τόσο καλοφτιαγμένο αλλά και εύστοχο. Το animated βίντεο της Greenpeace UK ανέβηκε στο Twitter και κατακρίνει την πολιτική της κυβέρνησης όσον αφορά στα πλαστικά και την ρύπανση του περιβάλλοντος. 

Πρωταγωνιστής είναι ένα μανεκέν που μοιάζει στον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Boris Johnson, που με την φωνή του κωμικού Matt Forde ακούγεται να λέει στους δημοσιογράφους: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο καθήκον για ένα έθνος από το να προστατεύει τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας. Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι παγκόσμιος ηγέτης στην αντιμετώπιση της ρύπανσης των πλαστικών. Και μπορούμε να είμαστε απίστευτα περήφανοι γι’ αυτό που κάνουμε». Όσο μιλά, πλαστικά αρχίζουν να τον καλύπτουν μέχρι που, στο τέλος, μια θάλασσα από πλαστικά τον παρασύρει. 

Στη συνέχεια βλέπουμε τον Υπουργό Περιβάλλοντος Michael Gove να παρακολουθεί από το παράθυρο λέγοντας, με την φωνή του Jon Culshaw «Απαγορεύσαμε τα πλαστικά καλαμάκια, τις πλαστικές κουτάλες και τις πλαστικές μπατονέτες για να σταματήσουμε την καταστροφή» πριν το κύμα μπει και στο σπίτι του.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση