ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Ντοκιμαντέρ στο Netflix για τον παιδεραστή φίλο του πρίγκιπα Καρόλου

Το νέο μεγάλο σκάνδαλο που κλονίζει τη βασιλική οικογένεια

Πάρις Δημητριάδης

Αποκαλύψεις για τις πολυετείς αποτρόπαιες πράξεις του λεγόμενου «χειρότερου παιδόφιλου της Μεγάλης Βρετανίας» καθώς και για τις προσωπικές του σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια και κυρίως με τον πρίγκιπα Κάρολο φέρνει στο φως νέο ντοκιμαντέρ που ανέβηκε στην πλατφόρμα του Netflix.

Το ντοκιμαντέρ Jimmy Savile: A British Horror Story έρχεται να κλονίσει εκ νέου την ήδη βαθιά κλονισμένη ηθική της βρετανικής μοναρχίας, αφού σε βάρος του Jimmy Savile -ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή- έχουν υπάρξει εκατοντάδες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση τόσο σε γυναίκες όσο και σε παιδιά.

Εξωφρενικά σκανδαλώδες, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, θεωρείται το γεγονός ότι η ίδια βασιλική οικογένεια φέρεται να απευθυνόταν στον Savile κάθε φορά που ήθελε είτε να τονίσει τη δημοφιλία της ή να υποβαθμίσει κάποιο σκάνδαλο.

Η προσωπική αλληλογραφία του ίδιου του πρίγκιπα Καρόλου με τον Savile, έχει χαρακτηριστεί ως καταστροφική για τον Κάρολο, αφού φαίνεται να είχε πολύ μεγάλη επίδραση πάνω του.

Ποιος ήταν ο Jimmy Savile
Ο σερ Jimmy Savile (1926 –2011) ήταν Άγγλος DJ και πασίγνωστο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόσωπο, που παρουσίαζε εκπομπές του BBC, συμπεριλαμβανομένων των Top of the Pops και Jim'll Fix It. Συγκέντρωσε περίπου 40 εκατομμύρια λίρες για φιλανθρωπικές δράσεις και είχε επαινεθεί για τη φιλανθρωπική του δραστηριότητα. Μετά το θάνατό του όμως, εκατοντάδες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση έγιναν εναντίον του.

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 700 περιστατικά παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμών παιδιών -από 5 χρονών και ανεξαρτήτως φύλου- έχουν έρθει στη δημοσιότητα και οι μαρτυρίες έχουν χαρακτηριστεί ως φρικαλέες.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση