ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

N-Plus: Τι είναι η νέα υπηρεσία που ετοιμάζει το Netflix;

Το επόμενο βήμα του Netflix

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα για μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες streaming στον κόσμο; Το Netflix εδώ και αρκετούς μήνες ασχολείται ενεργά με την προώθηση των νέων παραγωγών του, ανεβάζοντας στο επίσημο κανάλι του στο YouTube υλικό από τα γυρίσματα, συνεντεύξεις με το καστ, παρασκηνιακό υλικό και διάφορα άλλα που κάνουν την θέαση μιας σειράς ή ταινίας πιο ενδιαφέρουσα.

Αυτά τα βίντεο είναι το ένα μέρος που θα περιλαμβάνεται στην υπηρεσία N-Plus. Στο ερωτηματολόγιο που έδωσε η πλατφόρμα φάνηκε πως έχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες για την νέα υπηρεσία, όπως playlists παραγωγών ειδικά για εσένα, παραγωγές αφιερωμένες σε ηθοποιούς που ''έφυγαν'' από τη ζωή, ή ακόμα και επιλογή για να δεις όλα τα τραγούδια που ακούστηκαν στην παραγωγή που μόλις παρακολούθησες.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον απ' όλα, είναι οι σκέψεις για να γίνει η παραγωγή π.χ. μιας σειράς πιο διαδραστική, δίνοντας υλικό στον τηλεθεατή και να ακούει σχόλια καλά ή κακά και, κατά συνέπεια, να προσαρμόζεται το τελικό αποτέλεσμα στις απαιτήσεις του κοινού πριν την κυκλοφορία. 

Φυσικά είναι άγνωστο αν κάτι απ' όλα αυτά - που υπήρχαν σαν επιλογή στο ερωτηματολόγιο - θα είναι τελικά μέρος του N-Plus. Η ουσία είναι πως το Netflix μέσω του N-Plus θέλει να γίνει πιο διαδραστικό. Άγνωστο είναι επίσης αν αυτό θα σημαίνει κάποια επιπλέον χρέωση και το πότε τελικά θα δούμε κάποιο δείγμα της νέας υπηρεσίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
netflix  |  n-plus  |  youtube  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση