ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Μπορείς και εσύ να παρευρεθείς στο pre-party των Oscars

Όλες οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές

Tώρα που ξέρουμε πως η απονομή των Oscars θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο και με λίγους καλεσμένους, μέχρι να επιβεβαιωθεί είχαμε να μάθουμε για δύο ακόμα σημαντικά events. Κάθε χρόνο τα Oscars πραγματοποιούνται πριν το Vanity Fair after party και μετά το ετήσιο pre-party του Elton John, και κάθε χρόνο βλέπουμε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και των τριών πάρτι. 

Τώρα, επιβεβαιώθηκε πως το pre-party του Elton John θα γίνει ψηφιακά στις 26 Απριλίου, με παρουσιαστές τον Neil Patrick Harris, τον Elton John και τον σύζυγό του David Furnish, και το πρώτο όνομα που επιβεβαιώθηκε για να τραγουδήσει είναι η Dua Lipa. 

Επιπλέον, για πρώτη φορά το πάρτι θα μπει στα σπίτια όλων όσων επιθυμούν να δώσουν το ''παρών'' τους, με τα εισιτήρια να προπωλούνται ήδη στο Ticketmaster. Να θυμίσουμε πως το pre-party έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, και από το 1992 στηρίζει το Elton John AIDS Foundation και τις προσπάθειες του να συγκεντρώσει χρήματα και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το AIDS. 

''Φέτος, φέρνουμε το Oscar Party στα σπίτια του κόσμου για πρώτη φορά ψηφιακά για μια αξέχαστη βραδιά με τον David Furnish, εμένα, τον αγαπητό φιλό μας Neil Patrick Harris και την εκπληκτική Dua Lipa, συν πολλούς υπέροχους καλεσμένους - έκπληξη. Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε μια πανδημία δεν επισκιάζει μιαν άλλη, και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα 38 εκατομμύρια ανθρώπων παγκοσμίως που χρειάζονται φροντίδα, αγάπη και στήριξη. Έτσι, ελπίζουμε πως όλοι θα μας κάνετε παρέα σε αυτό το ξεχωριστό pre-party των Oscars'' είπε ο Elton John σε επίσημη ανακοίνωση. 

Δείτε το βίντεο - ανακοίνωση που ανέβασε ο John στο Instagram. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
oscars  |  neil patrick harris  |  elton john  |  dua lipa  |  pre-party  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση