ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Μήνυση στη Disney πρόκειται να κάνει η Scarlett Johansson

Καθώς έχασε πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια.

newsroom must

Μπορεί όλος ο κόσμος να γνωρίζει την Scarlett Johansson, τόσο για το ταλέντο της στην υποκριτική αλλά και για την μάχη που δίνει κατά της καταπάτησης των δικαιωμάτων των γυναικών, όμως αυτή δεν φαίνεται να είναι έτοιμη να παραδώσει τα «όπλα» τόσο σύντομα.

Έτσι, αυτή τη φορά, διεκδικεί τα δικαιώματά της για τον ρόλο της στην ταινία ‘Black Widow’ και καταθέτει μήνυση κατά της Disney αυτή την εβδομάδα, στο δικαστήριο του Los Angeles. Ο λόγος αφορά το γεγονός, ότι υπήρξε αθέτηση στο συμβόλαιό της, σχετικά με την κυκλοφορία της ταινίας.

Συγκεκριμένα, η ταινία είχε κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά και στη streaming πλατφόρμα της Disney+, ενώ το συμβόλαιο έγραφε πως θα πραγματοποιηθεί μια αποκλειστική κυκλοφορία στα σινεμά, με τα έσοδα να βασίζονται στην επιτυχία της ταινίας στο box office.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Black Widow (@black.widow)

Άρα, αυτό σημαίνει ότι η ηθοποιός δεν έχει δικαιώματα στις απολαβές από τις streaming προβολές, χάνοντας περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια. Αφού η ταινία ήταν μια από τις πιο πολυαναμενώμενες της σεζόν.

Συνολικά το ‘Black Widow΄κατάφερε συγκομιδή 80 εκατομμυρίων από τις κινηματογραφικές προβολές, και 60 εκατομμύρια από το streaming μόλις την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του. Με την ηθοποιό να προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με την Disney έτσι ώστε να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του συμβολαίου της, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Ενώ ταυτόχρονα, ο δικηγόρος της ξεκαθαρίζει, «αυτή σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία υπόθεση που ένας σταρ του Hollywood αντιμετωπίζει τη Disney και ξεκαθαρίζει ότι, ακόμα κι αν η εταιρεία υποκρίνεται, έχει νομική υποχρέωση να τιμά τα συμβόλαιά της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση