ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Μια (σχεδόν) ελληνική ταινία στο Netflix

''The Front Line'', ''Promakhos'' ή ''Πρόμαχος'', αυτή είναι η ταινία για τα Ελγίνεια Μάρμαρα

Ελληνικό - ως επί το πλείστον - καστ, ένα βαθιά ελληνικό θέμα σαν βασικό στόρι, στην αγγλική γλώσσα σε σκηνοθεσία των αδερφών Coerte Voorhees και John Voorhees. Την λες ''περίπου ελληνική ταινία''. Όπως και να 'χει όμως, έχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία. 

Δύο Αθηναίοι δικηγόροι κινούνται δικαστικά ενάντια στο Βρετανικό Μουσείο, ζητώντας την επιστροφή των Ελγίνειων Μαρμάρων. Ο Ανδρέας επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα μετα από πρόσκληση του Διευθυντή του Μουσείου της Ακρόπολης. Σε συνεργασία με την παιδική του φίλη, την Ελένη, αναλαμβάνει την υπόθεση συναντώντας μια σειρά από εμπόδια συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Αθήνα. ''Όπως το μπρούντζινο άγαλμα της Προμάχου Αθηνάς στεκόταν φύλακας του Παρθενώνα, έτσι και οι δύο δικηγόροι πρέπει να βρουν τη δύναμη να υποστηρίξουν αυτό που αγαπούν'' γράφει χαρακτηριστικά η περίληψη της ταινίας ''The Front Line'' ή ''Promakhos'' όπως ήταν ο πρωτότυπος τίτλος της, που κυκλοφόρησε το 2016 και μπορείς να δεις πλέον στο Netflix αλλά και στο YouTube. 

Πρωταγωνιστούν οι Παντελής Κοντογιάννης, Κασσάνδρα Βογιατζή, Giancarlo Giannini, Γιώργος Χωραφάς, Γιώργος Βογιατζής, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Karim Kassem, Μιχάλης Ιατρόπουλος κ.ά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση