ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: pink suit, λευκά sneakers και oversized ασημένια τσάντα
 

Μια σειρά από άλυτα μυστήρια στο Netflix

Η σειρά που θα σε καθηλώσει

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η αλήθεια είναι πως οι παραγωγές με πραγματικές υποθέσεις μυστηρίου έχουν μεγάλο κοινό ανά τον κόσμο, το Netflix το ξέρει αυτό καλά. 

Γι' αυτό τον λόγο, η πλατφόρμα streaming επαναφέρει το εμβληματικό ντοκιμαντέρ ''Unsolved Mysteries'' για μια ολοκαίνουργια σεζόν, που θα ξεκινήσει με τα έξι πρώτα επεισόδια την 1η Ιουλίου. Για να προσαρμοστεί το ντοκιμαντέρ στα σημερινά δεδομένα θέασης, το Netflix επέλεξε αντί να παρουσιάζει πολλές υποθέσεις σε κάθε επεισόδιο, να το ''σπάσει'' σε μία υπόθεση τη φορά. 

''Η αγάπη για το 'Unsolved Mysteries' κρατά για γενιές. Ακούμε από τηλεθεατές - που τώρα είναι 20 και 30 χρονών - να μας λένε πως παλιά έβλεπαν τη σειρα κρυφά όταν ήταν μικροί. Όλοι φαίνεται πως έχουν μια ενότητα που αγαπούν περισσότερο, που τους τρόμαξε λίγο περισσότερο. Αντιληφθήκαμε πως στο κοινό αρέσει να τρομάζει, και οι πραγματικές ιστορίες τρομάζουν τον κόσμο'' λένε οι executive producers Terry Dunn Meurer και John Cosgrove. 

Στα 12, συνολικά, νέα επεισόδια, θα δούμε υποθέσεις με παράξενες εξαφανίσεις, δολοφονίες που σόκαραν αλλά και παραφυσικά συμβάντα, που σίγουρα θα καθηλώσουν το κοινό. Αυτή θα είναι η 15η σεζόν, με τις προηγούμενες να έχουν προβληθεί από το 1987 μέχρι το 2010 σε διάφορα Αμερικανικά δίκτυα.

Δείτε το τρέιλερ.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X