ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Μια επική σειρά φαντασίας έρχεται στο Amazon Prime

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Prime

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Βασίζεται στη σειρά βιβλίων του Robert Jordan και έρχεται στο Amazon Prime στις 19 Νοεμβρίου, με 8 επεισόδια που θα προβάλλονται εβδομαδιαία μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, και έχει ήδη πάρει πράσινο φως για δεύτερη σεζόν από τον περασμένο Μάιο. 

Ο λόγος για το ''The Wheel of Time'' με πρωταγωνίστρια την Rosamund Pike. Η ιστορία ακολουθεί την Moiraine, ένα μέλος του Aes Sedai - ενός οργανισμού με γυναίκες που μπορούν να χρησιμοποιούν μαγεία. Η Moiraine παίρνει μια ομάδα από 5 νεαρούς ανθρώπους σε μια διαδρομή γύρω στον κόσμο, πιστεύοντας πως ένας απ' αυτούς είναι η μετενσάρκωση του Δράκου, ενός παντοδύναμου που σύμφωνα με τις προφητείες είτε θα σώσει τον κόσμο ή θα τον καταστρέψει. 

Η πρώτη προσπάθεια για να μεταφερθούν τα βιβλία του Jordan στη μικρή οθόνη έγινε το 2000 από το αμερικανικό δίκτυο NBC που αγόρασε τα δικαιώματα αλλά δεν προχώρησε με την παραγωγή. Το 2004 ο Jordan πούλησε τα δικαιώματα για ταινίες, σειρές, video games και κόμικ στην εταιρεία παραγωγής Red Eagle Entertainment και 11 χρόνια μετά η εταιρεία αγόρασε τηλεοπτικό χρόνο  για να προβάλει το ''Winter Dragon'', τον πιλότο διάρκειας 22 λεπτών που θα οδηγούσε υποτίθεται στη σειρά, και της επέτρεπε, ταυτόχρονα, να κρατήσει τα δικαιώματα. Το 2017 μια νέα μεταφορά των βιβλίων ανακοινώθηκε από την Sony Pictures μαζί με την Red Eagle. Ένα χρόνο αργότερα, η Amazon συμφώνησε για την παραγωγή της. Αυτή τη φορά φαίνεται πως όλα κύλησαν ομαλά αφού η πολυαναμενόμενη σειρά ετοιμάζεται για πρεμιέρα. 

Δείτε το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση