ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Μια Disneyland για τη Μεγάλη Βρετανία

Ένα τεράστιο θεματικό πάρκο σχεδιάζει η Paramount για τη Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία παραγωγής ταινιών σκοπεύει να δαπανήσει περίπου 4 δισ. ευρώ ώστε οι Άγγλοι να αποκτήσουν το δικό τους πάρκο σε ύφος Disneyland. 

Το θεματικό πάρκο θα είναι το πρώτο του είδους στη χώρα και θα ονομάζεται «UK Paramount», διαθέτοντας ατραξιόν βασισμένες σε διάσημες ταινίες καθώς επίσης και παιχνίδια εμπνευσμένα από τα BBC Worldwide και Aardman Animations, δημιουργούς των «Wallace and Gromit», «Shaun the Sheep» και «Chicken Run». Ο χώρος θα διαχωρίζεται σε θεματικές ενότητες, όπως Adventure Isle, Land of Legends, Cartoon Circus, Starfleet Command, Action Square, Port Paramount και Entertainment City. Επίσης θα περιλαμβάνει θέατρο, καφετέριες και εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία και ένα νυχτερινό κλαμπ.

Βέβαια, το κόστος για όλο αυτό δεν είναι χαμηλό αφού εκτιμάται πως ένα εισιτήριο για μία ολόκληρη ημέρα θα ανέρχεται περίπου στα 65 ευρώ. Οι υπεύθυνοι αναμένουν να έχει περισσότερους από 40.000 επισκέπτες κάθε μέρα. Το πάρκο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το 2022 και θα οικοδομηθεί στο Κεντ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση