ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Μια ατμοσφαιρική ταινία τρόμου, κρυμμένη στο Netflix

Μια ταινία που παίζει με το μυαλό

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Συχνά είμαστε τόσο απορροφημένοι στις νέες κυκλοφορίες του Netflix, και στις παραγωγές που μάθαμε ή ακούσαμε από άλλους, που χάνουμε τις πιο παλιές. Αυτές που δεν διαφημίστηκαν αρκετά, όσο κι αν το άξιζαν. Κάπως έτσι ανακαλύψαμε την ταινία με τον τίτλο - σιδηρόδρομο ''I Am the Pretty Thing That Lives in the House'', που κυκλοφόρησε το 2016. 

Στιγματισμένη από τον βίαιο θάνατο μιας νεαρής γυναίκας, η συγγραφέας βιβλίων τρόμου Iris Blum ζει απομονωμένη στην έπαυλη της στο New England, υποφέροντας από άνοια. Ο διαχειριστής της οικίας προσλαμβάνει μια νοσοκόμα, την Lily Saylor, για να την φροντίζει χωρίς να γνωρίζει πως δεν πρόκειται για μία ακόμα συνηθισμένη δουλειά. Σιγά - σιγά η φαντασία της Lily αρχίζει να τρέχει ενώ αρχίζει να βλέπει μέσα στο σπίτι μια θολή γυναικεία φιγούρα που σπάζει τα όρια ανάμεσα σε πραγματικότητα και φαντασία. Το βιβλίο της Blum, ''The Lady in the Walls'' ίσως δεν ήταν προϊόν φαντασίας τελικά. 

Δείτε το τρέιλερ. 

Δεν είναι μια ταινία τρόμου με τρομακτικές σκηνές και απότομες σκηνές που σου κόβουν το αίμα. Αντιθέτως, ο σκηνοθέτης Oz Perkins, επιλέγει να παίζει με το μυαλό του θεατή, χτίζοντας αναμονή και δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Πρωταγωνιστούν οι Ruth Wilson, η Paula Prentiss και η Lucy Boynton στους βασικούς ρόλους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση