ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

''Ναι'', το Netflix είναι ο... νικητής της καραντίνας

Η τρομερή αύξηση σε συνδρομές και το πρώτο σόου σε τηλεθέαση

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι γεγονός πως είτε ήσουν μόνος στην καραντίνα είτε με παρέα, το Netflix ήταν η ψυχαγωγία σου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Αυτό φαίνεται και στους αριθμούς που έδωσε στη δημοσιότητα η πλατφόρμα streaming, γιορτάζοντας τις αυξημένες συνδρομές στους τρεις πρώτους μήνες του 2020. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, τους τρεις πρώτους μήνες του χρόνου - που περιλαμβάνουν και τον Μάρτιο, τον πρώτο μήνα της καραντίνας ανά το παγκόσμιο - το Netflix έλαβε 16 εκατομμύρια νέους συνδρομητές, 23% αύξηση από τους ίδιους μήνες του 2019. 

Μάλιστα, αν μία εκπομπή μπορεί να χαρακτηριστεί ''νικητήρια'' για την καραντίνα είνα σίγουρα το ''Tiger King: Murder, Mayhem and Madness''. H σειρά ντοκιμαντερ για τον Joe Exotic συγκέντρωσε 34.3 εκατομμύρια θεατές μόνο στην Αμερική, μέσα στις 10 πρώτες μέρες, αριθμό μεγαλύτερο από χιτ σειρές όπως το ''Stranger Things''. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά ανέβηκε στην πλατφόρμα την Παρασκευή 20 Μαρτίου με τα νούμερα τηλεθέασης να έφταναν μόλις τις 280 χιλιάδες. Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο τα νούμερα τηλεθέασης αυξάνονταν ραγδαία μέχρι που έφτασαν, την Κυριακή, τα 2.4 εκατομμύρια. 

Τέλος, η ταινία ''Spenser Confidential'' που ανέβηκε στις 6 Μαρτίου, μέχρι τις 21 Απριλίου έφτασε τα 85 εκατομμύρια θεάσεις, και το ''La Casa De Papel'' με πρεμιέρα τις 3 Απριλίου, τα 65 εκατομμύρια μέχρι τις 21 Απριλίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση