ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Λατρέψαμε τη νέα φωτογράφιση της Dua Lipa

H φωτογράφιση της Dua Lipa για το περιοδικό ''Rolling Stone'' είναι must see!

Το 2020 ήταν η χρονιά της. Την περασμένη άνοιξη όταν οι περισσότεροι καλλιτέχνες επέλεγαν να αναβάλουν τις κυκλοφορίες των νέων albums τους λόγω της πανδημίας, ρίσκαρε να συνεχίσει κανονικά και κατάφερε να γίνει το soundtrack του lockdown, η φωνή που μας ξεσήκωνε με τα τραγούδια της όταν οι επιλογές μας για ψυχαγωγία δεν ήταν πολλές. 

H Dua Lipa είναι μια τραγουδίστρια που εύκολα ''μεταλλάσσεται'', αυτό άλλωστε είναι ξεκάθαρο και από τις φωτογραφίσεις της. Τον ίδιο μήνα ποζάρει κομψή, με κοντά hairstyles για την ''Vogue'' και, τώρα, σαν το μεγαλύτερο pop icon για χάρη του ''Rolling Stone''. Στη δεύτερη, φωτογραφημένη από τον εμβληματικό David LaChapelle, παίζει με χρώματα και αέρα, αψηφά τη βαρύτητα, και ποζάρει με διάφανα σύνολα, με το ύφος που θα έπρεπε να έχει η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια του 2020. 

Το αποτέλεσμα αποθεώθηκε και όχι άδικα. Ο LaChapelle έχει στο ενεργητικό του φανταστικές, καινοτόμες φωτογραφίσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου, της μουσικής και της pop κουλτούρας. 

Δείτε την φωτογράφιση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David LaChapelle (@david_lachapelle)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David LaChapelle (@david_lachapelle)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση