ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Κι όμως ο ''Τιτανικός'' είχε άλλο τέλος και πρέπει να το δεις!

Το εναλλακτικό φινάλε γίνεται ξανά viral

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ο ''Τιτανικός'' δεν χρειάζεται συστάσεις, ούτε περιλήψεις. Όλοι πάνω κάτω ξέρουμε πως τελείωσε η ταινία του James Cameron, που κυκλοφόρησε το 1997 και όχι δεν μιλάμε για το αν ο Jack χωρούσε πάνω στην πόρτα ή όχι. 

Η ταινία ξεκινά με τον Brock Lovett να αναζητά το ναυάγιο του Τιτανικού με σκοπό να βρει ένα μενταγιόν. Όταν ανακαλύπτουν σε ένα θησαυροφυλάκιο τον πίνακα μιας νεαρής γυναίκας - της Rose - στο οποίο το φοράει στο λαιμό της, την φέρνουν στο πλοίο για να μάθουν πληροφορίες. Τότε η Rose αρχίζει να εξιστορεί τα γεγονότα. Στο φινάλε της ταινίας γίνεται η αποκάλυψη πως η μεγαλύτερη Rose είχε πάνω της το μενταγιόν όλο αυτό τον καιρό, και το ρίχνει στη θάλασσα εκεί που βυθίστηκε ο Τιτανικός.

Κάποτε, όμως, υπήρχε ένα εναλλακτικό τέλος, και κάθε τόσο το βίντεο κάνει την εμφάνισή του ξανά και γίνεται ξανά viral. To αρχικό τέλος δείχνει την Rose στην άκρη του πλοίου, να βγάζει το μενταγιόν και να το δίνει στον Brock Lovett, που δείχνει ευτυχισμένος που το κρατά επιτέλους στα χέρια του. Η Rose το παίρνει και το πετά στην θάλασσα, με τον Lovett να γελά. Σύμφωνα με τον Bill Paxton, που υποδυόταν τον Lovett, το αρχικό τέλος έδινε μια λύση στην ιστορία του Lovett. H Rose τού λέει πως η ζωή δεν έχει τιμή και πετάει το μενταγιόν στη θάλσσα. Ο Lovett γελάει γιατί αντιλαμβάνεται πόσο χαζή ήταν η αναζήτησή του.  

Τώρα, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, το εναλλακτικό φινάλε έγινε viral με τον κόσμο να ρωτά στο Twitter: ''Πιστεύετε πως με αυτό το τέλος η ταινία θα κέρδιζε 11 Oscars;'' και πραγματικά, βλέποντάς το, ούτε εμείς είμαστε τόσο σίγουροι. 

Δείτε το αρχικό τέλος. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση