ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Κι όμως ο νέος James Bond είναι... γυναίκα!

Η αποκάλυψη του νέου τρέιλερ

Ο James Bond έχει αποσυρθεί και απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή στην Τζαμάικα, μέχρι που ένας φίλος του τον παρασύρει ξανά στις γνωστές περιπέτειες. Αυτή τουλάχιστον είναι η βασική περίληψη για την 25η ταινία του εμβληματικού franchise και το στόρι που είδαμε πάνω - κάτω στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν μήνες, όταν η πρεμιέρα θα λάμβανε χώρα τον Απρίλιο. 

Φυσικά η πρεμιέρα αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού, η ταινία μεταφέρθηκε για τον Νοέμβριο και για να χτίσουν ξανά το hype που ίσως έχασαν τόσους μήνες, αποκάλυψαν ούτε λίγο ούτε πολύ, την ταυτότητα του διάδοχου του Daniel Craig. Ως γνωστό, η ταινία ''No Time To Die'' θα είναι η τελευταία του Craig στον iconic ρόλο, και όπως μας αποκαλύπτει το νέο τρέιλερ, τη θέση του θα αναλάβει η Nomi (ή, κατά κόσμο, Lashana Lynch). Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η Nomi είναι μια πράκτορας ''00'' που ανέλαβε δράση κάποια φάση μετά την απόσυρση του Bond. 

''Ήρθα αντιμέτωπη με ένα franchise που τρέχει εδώ και πολλά χρόνια. Ήθελα να δείξω μια ανθρώπινη πλευρά, να αντιμετωπίσω άγχος και να δείξω πως είμαι κάποια που τώρα μαθαίνει τι κάνει και πώς'' είπε η Lynch για τον ρόλο της. 

Παρόλο που είναι άγνωστο ακόμη αν η Lynch θα πρωταγωνιστήσει όντως στις επόμενες ταινίες ως ''007'' (ή ως οποισδήποτε αριθμός), περιμένουμε πώς και πώς να τη δούμε σε δράση, στο ''No Time To Die'' που κυκλοφορεί στις 20 Νοεμβρίου. 

Δείτε το νέο τρέιλερ. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση