ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Ήξερες ότι η πριγκίπισσα Μαργαρίτα πρωταγωνιστούσε σε σαπουνόπερα;

newsroom must

Αν και πολλές από τις λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής των μελών της βασιλικής οικογένειας προβάλλονται τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, και σε συνδρομητικές πλατφόρμες – όπως για παράδειγμα το ‘The Crown’, πολλοί δεν γνωρίζουν το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Μαργαρίτα –μοναδική αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ, πρωταγωνιστούσε από πριν σε τέτοιου είδους σειρές.

Χαρακτηριστικά, νέο δημοσίευμα, φέρνει στο φως, το γεγονός ότι η πριγκίπισσα, πριν 37 χρόνια είχε συμμετάσχει σε ραδιοφωνική σαπουνόπερα της εποχής, με όνομα ‘The Archers’.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, κάνει κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα, η σειρά να απογειώνεται λόγω της συμμετοχής της. Η ίδια, είχε τον ρόλο του –εαυτού της, ως καλεσμένη σε μια φιλανθρωπική επίδειξη μόδας στο Ambridge, την φανταστική πόλη όπου διαδραματιζόταν η σειρά.

Να σημειώσουμε ότι η σειρά μεταδιδόταν από το BBC, το 1951 και για τις ανάγκες της ηχογράφησης η πριγκίπισσα είχε ταξιδέψει μέχρι το Birmingham – από το Λονδίνο, όπου και βρισκόταν το στούντιο του BCC, ενώ ταυτόχρονα είχε δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος στη βιβλιοθήκη του Kensington Palace.

 

 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση