ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Η μεταμόρφωση της Viola Davis σε ''Ma Rainey'' είναι must watch

Όσα προηγήθηκαν της ταινίας ''Ma Rainey's Black Bottom''

Η ταινία ''Ma Rainey's Black Bottom'' κυκλοφόρησε στις 18 Δεκεμβρίου και κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αφενός αφού πρόκειται για την τελευταία ταινία του Chadwick Boseman, και αφετέρου χάρη στις ερμηνείες του Boseman και της Viola Davis. Η ταινία λαμβάνει χώρα στο Σικάγο της δεκαετίας του 1920, σε ένα στούντιο ηχογράφησης όπου η Ma Rainey και η μπάντα της προσπαθούν να ηχογραφήσουν το χιτ ''Ma Rainey's Black Bottom''.

Η Davis, όμως, πέραν της εξαιρετικής ερμηνείας της, δεν χρειάζεται να κοιτάξεις καλά για να προσέξεις πως έχει μεταμορφωθεί για τις ανάγκες του ρόλου. Τι μεσολάβησε μέχρι να γίνει η θρυλική ''Μητέρα των Blues''; To Netflix μάς βάζει στα παρασκήνια της ταινίας, και πιο συγκεκριμένα στη διαδικασία μεταμόρφωσης της Οσκαρικής ηθοποιού στην τραγουδίστρια των blues, που έμεινε στην ιστορία ως μια από τις πρώτες μαύρες επαγγελματίες τραγουδίστριες blues. 

Τα μαλλιά, τα δόντια, το ανάλογο μακιγιάζ, τα σκίτσα που προηγήθηκαν και φυσικά οι ενδυματολογικές επιλογές που χρειάστηκαν, μαζί με συνεντεύξεις από τον παραγωγό, Denzel Washington και την ίδια την Davis είναι όσα μας παρουσιάζει το Netflix μέσα από το πιο κάτω βίντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση