ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Πώς γυρίστηκε η υπέροχη αυτή σκηνή της σειράς ''Selena'';

Το Netflix μάς βάζει στα γυρίσματα

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η ''Selena'' έχει σίγουρα καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των θεατών από την πρεμιέρα της. Η σειρά για τη ζωή, την καριέρα και τη δολοφονία της Μεξικανής τραγουδίστριας Selena Quintanilla έκανε πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου στο Netflix, με το πρώτο μέρος που περιλαμβάνει 9 επεισόδια και από την πρώτη στιγμή ο κόσμος φαίνεται να έχει καθηλωθεί. 

Τους τελευταίους μήνες το Netflix συνοδεύει τις μεγάλες του πρεμιέρες με υλικό από τα γυρίσματα, τα παρασκήνια ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές, και το ''Selena'' δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση. 

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς βλέπουμε πως άλλο είναι να κινείσαι και άλλο να χορεύεις κούμπια, έναν παραδοσιακό χορό της Κολομβίας. Η Selena και οι Los Dinos προετοιμάζονται για το τέλος της περιοδείας τους, η Christian Serratos, o Gabe Chavarria και ο Julio Macias προετοιμάζονταν μήνες πριν για να μπορούν να κινηθούν σωστά στον ρυθμό, όπως έκαναν και οι χαρακτήρες που υποδύονταν τότε. Στο βίντεο που δημοσίευσε το Netflix μάς παρουσιάζει ακριβώς αυτό: όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα της σκηνής και στην προετοιμασία για αυτήν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση