ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Η Malia Obama στην πρώτη της τηλεοπτική σειρά!

Τι ετοιμάζει και για πού;

Απ' ό,τι φαίνεται η Malia Obama δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα απλά ''η κόρη του Barack Obama''. Η 22χρονη μόλις εντάχθηκε στη σεναριακή ομάδα σε μία από τις πιο υποσχόμενες νέες σειρές του Amazon Prime, πλάι στον Donald Glover. 

O Glover έβαλε τέλος στο συμβόλαιο του με την FX (το δίκτυο που φιλοξένησε την σειρά ''Atlanta'', που τον έκανε ευρύτερα γνωστό) για χάρη ενός νέου συμβολαίου με οκταψήφιο αριθμό αμοιβής με την Amazon, κατά το οποίο ''θα δίνει έμφαση στη δουλειά του Glover και σε άλλες παραγωγές που θα επιμελείται για το Amazon Prime Video).

Η Obama ανήκει πλέον στην ομάδα που θα γράψουν την σειρά ''Hive'', που θα ακολουθεί - σύμφωνα με πληροφορίες - μια pop star που θα παραπέμπει στην Beyoncé. Καμία άλλη πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής εκτός των δύο μελώντ ης σεναριακής ομάδας, και του ότι δημιουργός είναι η Janine Nabers (παραγωγός της σειράς ''Watchmen''). 

Ωστόσο η Obama δεν είναι νέα στον χώρο του θεάματος. Αντιθέτως, είχε εκφράσει επιθυμία για μια καριέρα στο Hollywood πριν πολλά χρόνια, και εργάστηκε σαν intern στην επιτυχημένη σειρά ''Girls'' και σαν βοηθός παραγωγής στη σειρά ''Extant'', με την Halle Berry. H σειρά ''Hive'', όμως, θα είναι η πρώτη της μετά την αποφοίτησή της αφού ολοκληρώνει τις σπουδές στο πανεπιστήμιο Harvard φέτος. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση