ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η... κραυγή της J.Lo ήταν το πρώτο viral του 2021!

Δείτε το απόσπασμα και τα tweets που ακολούθησαν

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το 2020 ξεκίνησε επίσημα με την εμφάνιση της Jennifer Lopez στο Ημίχρονο του Super Bowl μαζί με τη Shakira, όπου αποθεώθηκαν για το σόου που έστησαν. Οπότε έμοιαζε ωραίο κλείσιμο της χρονιάς αν η J.Lo τραγουδούσε στο ετήσιο Dick Clark's New Year's Rockin' Eve, όπου θα αποχαιρετούσε τη χρονιά τραγουδώντας, σε μια συναυλία μαζί με άλλους μεγάλους καλλιτέχνες. 

Η τραγουδίστρια στον λίγο χρόνο που της δόθηκε, ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το νέο της single, ''In the Morning'', μια νέα εκδοχή του πρώτου της χιτ ''Waiting for Tonight'' αλλά και μία... νέα διασκευή του θρυλικού ''Dream On'' των Aerosmith που κυκλοφόρησε το 1973. Αν γνωρίζεις το κομμάτι, θα ξέρεις σίγουρα πως περιλαμβάνει μια αρκετά ψηλή νότα, που ταιριάζει απόλυτα στον Steven Tyler των Aerosmith αλλά λίγοι κατάφεραν να την μιμηθούν. Για την ακρίβεια, πολλοί αποφεύγουν το τραγούδι γι' αυτό τον λόγο, άλλοι την χαμηλώνουν στα μέτρα τους και άλλοι έχουν τις φωνητικές δυνατότητες να την ''πατήσουν'' όπως πρέπει. 

Ας πούμε πως η J.Lo δεν ανήκει στην τελευταία κατηγορία. To αποτέλεσμα ήταν μια... κραυγή που μας έπιασε εξ απροόπτου, και φυσικά κατέληξε να γίνεται το πρώτο viral του 2021, με το Twitter να δίνει ρέστα.

Δείτε τα πιο απολαυστικά tweets και, στη συνέχεια, το εν λόγω βίντεο.

Δείτε τη διασκευή του ''Dream On'' ξεκινώντας από το 5:22 του βίντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση